Slide 1

Renta Materieludlejning

Vi leverer pålidelighed

Udlejning af maskiner og lifte

Materieludlejning og liftudlejning til professionelle i bygge- og anlægsbranchen, industrien, det offentlige og en lang række servicefag. Obs. Vi udlejer IKKE til private.

Vores materiel er ungt og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig en høj produktivitet og du undgår unødige nedbrud.

Vi kalder os Team Renta fordi vores dygtige og engagerede medarbejdere er gode til at samarbejde, så du som kunde får den bedst mulige service. Renta er ikke blot en leverandør af materiel. Vi er din samarbejdspartner, der kan skabe mere værdi til din forretning.

Du får den højeste tilgængelighed, service og kvalitet – fordi vi leverer pålidelighed!

Professionel vejledning

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige maskine til din opgave, så sidder vi klar til at rådgive dig.

Personlig kontakt

Du bevarer den personlige kontakt, så du føler dig værdsat og får hurtig respons på dine forespørgsler.

Vores kvalitet

Vores materiel er ungt og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig en effektiv arbejdsdag.

vores esg-profil

En bæredygtig virksomhed

Renta arbejder med en bæredygtig ESG-profil, hvor vi tager hensyn til både miljø og mennesker. Vi har fokus på bæredygtighed i alle led af vores forretning, både når det kommer til vores materiel, vores forretningsmetoder og ikke mindst vores medarbejdere. Vi ønsker at gøre en positiv forskel både for miljøet og for de mennesker, som vores forretning berører.

Mere end halvdelen af vores materiel er nu emissionsfrit, og vi arbejder konstant på at finde nye bæredygtige løsninger, både når det kommer til maskiner og til vores transport af materiel til og fra byggepladserne.

Stor maskinpark

Moderne maskinpark med stort udvalg af maskiner

Hos Renta er det afgørende for os, at vi kan udbyde maskiner og værktøj i en kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Derfor kan du trygt leje dit kommende udstyr gennem os velvidende om, at det lever op til de højeste kvalitetsstandarder inden for branchen.

Vi har en stor central maskinpark tilgængelig for dig, og her kan du finde moderne og innovativt materiel, der gør dit næste byggeprojekt til en leg. 

liftUdlejning

Lej din næste lift hos os

Hvad end du skal pudse vinduer, lægge tag eller navigere rundt i en lagerbygning med højt til loftet, så har vi den type lift, du søger.

Hos Renta har vi mange års erfaring og vores kompetente medarbejdere er rustet til at rådgive dig om valg af den rigtige lift til opgaven.

Når du lejer lifte og andet materiel hos os, får du særdeles vedligeholdt materiel, og på den måde kan du være sikker på, at du altid får en lift, der er i topkvalitet.

Vi leverer pålidelighed

Vores medarbejdere er hjertet i virksomheden

Det er vores medarbejdere, der er drivkraften i vores arbejde – derfor passer vi godt på dem. Vi har stor respekt for vores medarbejdere, og sammen står vi professionelt stærkt.

I Team Renta tror vi på, at frihed under ansvar er vejen frem. Vi tror på, at hvis vores medarbejdere har det godt, så yder de også en god service overfor vores kunder.

Hvis du har behov for en hjælpende hånd, rækker vi gerne to. Vi kalder det sund Rentafornuft.

Hvorfor renta?

Dine fordele

Du får mange fordele, når du vælger at leje hos Renta.

Materiel der virker

Vores professionelle medarbejdere gennemgår materiellet inden udlejning, så du altid får maskiner der virker.

Gratis vask og klargøring

Vi ved godt at dit arbejde kan gøre vores materiel beskidt. Det er helt okay - vi vasker det uden beregning*, når du returnerer det.

Gratis liftopmåling

Skal du leje en lift, så kører vi ud til den aktuelle byggeplads og laver en opmåling, så vi kan rådgive dig bedst muligt i valg af lift.

Velkommen til Renta Materieludlejning

Tag med på en lille flyvetur gennem vores afdeling i Hvidovre. Her får du et kort tur igennem vores udlejningskontor, lagerhal, klargøring, værksted, smedeværksted og vi slutter af på vaskepladsen. 

Karriere

Vil du arbejde i Team Renta?

  • Renta vil skabe en arbejdsplads, der er sjov, udviklende og motiverende for samtlige medarbejdere.
  • Team Renta arbejder i et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor indhold, faglighed og det at få produceret noget, er med til at give arbejdspladsen liv.
  • Renta ønsker en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

     

Vil du også være opdateret med nyhederne hos Renta?

Tilmeld dig Rentas nyhedsbrev, hvor du løbende vil få aktuelle nyheder fra Renta samt få gode råd og invitationer til events m.m.

Du kan selvfølgelig til en hver tid afmelde nyhedsbrevet.

Læs evt. om vores persondatapolitik her.

Tilmeld nyhedsbrev