Det gik højt for sig i Sakskøbing

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Udlejningsbranchen nåede nye højder, da vores afdelingsleder Mark Fris Hansen inviterede indenfor til åbent hus i den nye afdeling i Sakskøbing på Lolland. Faktisk hele 57 meter.

Sakskøbing-folkene havde nemlig kørt en lastvognslift af de store frem til dagen, hvor vejrguderne i øvrigt også troppede op og afleverede en pakke med høj sol og næsten ingen vind. Helt ideelle forhold, når man gerne vil se Sakskøbing fra oven. Så mange af dagens gæster takkede ja til en tur op i liftens mandskabskurv med plads til fire ad gangen.

Nede i jordhøjde var der gang i de stegte pølser med brød og noget at skylle ned med, og så blev der i øvrigt kigget på udlejningsmaskiner. Flere lokale entreprenører benyttede lejligheden til at lave aftaler fra første færd, og Mark og kollegerne i Sakskøbing melder, at der allerede er rigtig god gang i udlejningen.

Kollegerne i afdelingen på Industrivej 8 i Sakskøbing er i øvrigt udlejningskonsulent Ronnie Helt, sælger Hans Henrik Pedersen og Brian Eriksen, som tager sig af klargøring og sørger for, at alt grej er i topstand, når vi leverer det til kunderne. Mark Fris Hansen har det daglige ansvar for afdelingen, og han spejder nu efter en kollega til serviceafdelingen, som vil fuldende bemandingen. Er du interesseret i stillingen, så send os en ansøgning på job@renta.dk