Flere lokale firmaer viser intresse for Renta

I disse uger gennemgår Renta en rivende udvikling med sine nye depoter, og noget tyder på, at de lokale entreprenører er begyndt at få øjnene op for, hvad Renta har at tilbyde. Med løbende leverancer af nyt maskineri og udstyr tilpasser Renta hele tiden sin service efter kundernes ønsker og behov, som forhåbentligt vil bane vejen for nye, spændende projekter i fremtiden.

Renta har travlt – rigtig travlt. De to store projekter, Baltic Pipe og Storstrøm, efterspørger løbende mere udstyr og maskineri, ligesom flere underentreprenører også ønsker at få glæde af det udbud af udlejningsudstyr, som Renta stiller til rådighed. Derudover er Renta godt i gang med at drive flere depoter – heriblandt både i Vordingborg og Glostrup – ligesom det tredje depot i Rødby fortsat er lige på trapperne til trods for lidt forsinkelse.

”Vi håber og beder til, at Rødby kan komme i gang snarest. Men vi mangler lige den helt endelige godkendelse fra kommunen.”, siger Allan Brix, KAM for Renta i Danmark. Han tilføjer:

”Glostrup er også i gang med at blive etableret og udviklet, men der skal lige nogle maskiner til – så er vi også ved at komme plads. Der er også allerede kunder tilknyttet, bl.a. en større opgave i Køge. Så den er også stille og roligt i gang, men der mangler stadig lidt maskiner, materiel og udstyr. Men det er på vej, og det er på vej hjem til afdelingerne.”

Allan peger desuden på, at Renta oplever en stigende interesse fra de lokale firmaer i Vordingborg – bl.a. nede fra havneområdet, hvor efterspørgslen på maskineri og udstyr er stort.

Nyt udstyr og maskineri leveres på daglig basis

Renta udvider løbende sit sortiment af maskiner og udstyr, så de lokale kunder får de bedste rammer for at leje udstyr fra maskinparken. ”Vi får nyt udstyr, nye maskiner, nyt grej, nyt materiel hjem hver dag. Det er lige fra små dumpere til gravemaskiner og Husqvarna produkter m.m.”, siger Allan.

Det betyder også, at depoterne i fremtiden vil kunne tage imod nye og anderledes opgaver, der skiller sig ud fra mængden. Netop sådan en opgave står Renta i spidsen for allerede nu i Køge:

”Vi er lige gået i gang med en interessant opgave i Køge for et kloakfirma, der beskæftiger sig med afrensning af armeringsjern. Det er et firma, som står for opgaven, men vi leverer alt udstyret til det. Det er en ganske interessant opgave. Det er sådan lidt anderledes end bare en almindelig udlejningsopgave. Vi har været med til at montere alle de ting, der skal bruges til at få det hele til at køre.”, siger Allan.

Ny salgsafdeling indvies i Glostrup

I de kommende uger hen imod sommeren venter der flere spændende opgaver for Renta. Et af fokuspunkterne lige nu er bl.a. at sætte skub i det nye depot i Glostrup, der rummer masser af spændende potentiale:

”Vi arbejder jo videre på de ting, vi har gang i. Men nu kommer der også gang i vores salgsafdeling i Glostrup sådan for alvor pr. 1. juni. Der starter vores første sælger. Han skal ud og besøge alle de her mindre og mellemstore entreprenører, og han har et godt kendskab til det. Så der kommer til at ske en masse der for Glostrupområdet også. Det bliver spændende at komme i gang i Glostrup, København og Storkøbenhavn.”, afslutter Allan.

Som et resultat af de nye depoter og den stigende aktivitet, er Renta fortsat i gang med at rekruttere mere personale. Det gælder både i Glostrup, Vordingborg og Rødby, hvor der bl.a. fortsat er behov for flere pladsmænd, mekanikere og sælgere, der ønsker at skabe de bedste rammer for at lykkes med at levere en service, der lever op til kundernes forventninger i lokalområderne.

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800