Hold øje med maskinerne når solen skinner!

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Når solen bager, og vi alle søger ly under stråhatte og solcreme, er det også vigtigt at tænke på vores trofaste maskiner. De kan nemlig få det lidt for varmt under den danske sommersol.

Rentas værkstedsleder, Kenni Heine, og hans dygtige team af mekanikere, er eksperter på området. “Hvis motoren bliver for varm, kan den i værste tilfælde give op. Især vores mobile kompressorer og generatorer kan have det hårdt, men også vores kære Hydrema-dumpere kan blive lidt overophedede,” forklarer Kenni.

Husk at give køleren en kærlig hånd med trykluften. Vores dedikerede personale sørger selvfølgelig for dette, når maskinerne bliver gjort klar til udlejning. Men hvis du har maskinerne på langtidsleje, er det vigtigt, at du selv husker at give køleren en omgang rengøring for støv som en del af den daglige vedligeholdelse. Den daglige tjekliste inkluderer også en kontrol af motorolien, vandstanden i kølesystemet og kileremmen. Kileremmen må maksimalt give sig 15 mm ved let tryk. Hvis den er slap, kan køleren ikke køle effektivt, og motoren kan blive overophedet”.

Efter den daglige service skal du sikre dig, at motorhjelmen er ordentligt lukket, og at skærmene er korrekt monteret igen, så køleluften kan cirkulere frit gennem maskinens motorrum. Så er du klar til at tackle sommervarmen med sindsro!