Indkøbschef på inspektion

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Rentas indkøbschef Jeppe Hansen deltager regelmæssigt i brancherelevante arrangementer, da han anerkender vigtigheden af at holde sig ajour med den seneste udvikling. Senest har han deltaget i “Fremtidens Byggeri,” som fandt sted på Lokomotivværkstedet i København. Dette arrangement samlede fremtrædende aktører inden for den danske byggebranche til en konference om grøn omstilling, der fokuserede på anvendelsen af el- og batteridrevne maskiner.

Forinden var Jeppe en tur i Slagelse til den grønne branches store udstilling Have & Landskab. Han har været til dyrskuer i Roskilde og Odense og til åbent hus-arrangementer hos maskinfirmaer landet over.

”Som Renta-mand er det jo vigtigt at holde sig orienteret om, hvad der rører sig på maskinfronten. Og som firmaets indkøbschef skal jeg hele tiden være opdateret på, hvilke muligheder, vi skal tilbyde vores kunder. Netop i disse år sker der jo utrolig meget med nye maskiner på batteridrift som alternativ til dieselmotorerne. Men det behøver ikke nødvendigvis være elektrisk for at interessere mig”, siger Jeppe Hansen.

Kontakt til leverandørerne

”Når jeg kører landet rundt for at snuse og sparke dæk, løber jeg naturligvis ikke altid ind i varme nyheder. Men det er også vigtigt for mig at holde den gode kontakt til vores leverandører, og jeg synes, at det er god stil at bakke op om arrangementerne”, forklarer indkøbschefen. Foruden dyrskuer og andre faste elementer, har Jeppe Hansen mærket et par af de helt store maskin-begivenheder op i kalenderen for det næste par år. I juni 2024 tager han til den danske maskinbranches udstillingsflagskib, E&H, på messearealerne i Herning. I begyndelsen af april 2025 gælder det verdens største entreprenørmesse, Bauma i München, hvor han får lejlighed til at se maskiner og materiel fra omkring 3200 udstillere. I øvrigt i selskab med en halv million andre Bauma-besøgende.