Lancering af Renta Easy gør det nemmere for kunder at leje maskiner fremover

Inden for de seneste uger har Renta maskinudlejning lanceret deres nye app, Renta Easy, som er den danske pendant til den svenske app under samme navn. Med Renta Easy får de danske kunder et nyt værktøj til at leje maskineri og udstyr nemt og hurtigt – og hos Renta glæder man sig allerede til at få appen ordentligt i brug.

Kalenderen siger nu officielt efterår, og en ny og spændende sæson står for døren både for Renta såvel som resten af det danske erhvervsliv. For at imødekomme efterårets mange spændende projekter og nye kunder, har man hos Renta brugt sommeren på at udvikle en app, der fremadrettet skal gøre det til en ren leg at leje udstyr gennem de forskellige depoter i landet. Appen, der går under navnet Renta Easy, er udviklet under et tæt samarbejde med afdelinger i henholdsvis Sverige og Finland og har den nøjagtigt samme opsætning og brugervenlighed som den, man har haft stor glæde af på det svenske marked.

Mange funktioner giver kunder et bedre overblik

Renta Easy er udviklet og skabt for kunderne, så det bliver nemmere at leje maskiner og udstyr gennem Renta fremadrettet. Appen agerer derfor både et digitalt katalog over tilgængelige produkter samtidig med, at den rummer en række praktiske funktioner. Allan Brix, KAM for Renta i Danmark, uddyber:

”Vores kunder kan se, hvilke maskiner, der er til rådighed, hvor de befinder sig, og hvad de koster. De kan bestille maskinen på Renta Easy, og afhængigt af hvilket depot de kommer i nærheden af, så kan de bestille ud fra det. Så det er et godt stykke værktøj for vores kunder – de kan sidde og styre det hele fra appen.”

Forhåbentligt vil Renta Easy kunne spare kunderne for en masse tid. Fremover kan de nemlig tjekke det digitale katalog i appen og med få klik danne sig det fulde overblik over både sortiment og priser.

 

Erhvervskunder som primær målgruppe

Selvom appen er tilgængelig for både private og erhvervskunder, er man hos Renta ikke i tvivl om, at den er udviklet med henblik på at hjælpe særligt små og store virksomheder med at bevare overblikket over diverse projekter:

”Alle de store kunder – de får brug for den. Alle byggepladsformænd, alle projektledere, alle afdelingsledere, indkøbere hos entreprenørerne – de kan bruge den. Så der bliver det et godt værktøj.”, siger Allan.

Han indrømmer dog, at det kræver noget tilvænning for både de ansatte og kunderne, når en ny app skal tages i brug:

”Vi skal have lavet undervisning i det til vores sælgere, vores depotledere og alle sammen – vi skal lige lære om det. Vi vil også på et tidspunkt lave lidt undervisning for vores kunder, så de lærer at bruge systemet rigtigt. Men vi glæder os til at komme i gang med at bruge den.”, afslutter Allan.

Renta Easy er gratis at downloade og bruge – også selvom man ikke er kunde hos Renta. Den kan allerede nu hentes ned som app.

For mere information

Allan Brix, KAM
allan.brix@renta.dk
+45 2948 1300