Renta Maskinudlejning er tilgængelig for hele Danmark. Fra nord til syd, øst til vest. Har du brug for at leje maskiner til eksempelvis bygge og anlæg? Så er du kommet til den rette. Renta tilbyder lejemaskiner med den højeste tilgængelighed, service og kvalitet – fordi vi engagerer os i dit byggeri!

LEJ ANLÆGSMASKINER

Uanset opgaven finder du helt sikkert den rette byggepladsmaskine i Rentas moderne maskinpark. Hos os finder du både gravemaskiner, maskiner til jordbearbejdning samt pumper og kompressorer.

Lej ​MODULER OG LETVOGNE

På en byggeplads er der altid behov for forskellige former af midlertidige personalerum. Det kan være alt fra kontor og mødelokaler til hvile- og hygiejnerum. I vores udlejningssortiment finder du forskellige slags skure, moduler og vogne, der dækker alle de lokale behov på en byggeplads.

LEJ BYGGEMAteriel

Hos Renta finder du det rette værktøj til jobbet. Vores brede sortiment af maskiner indeholder alt fra mindre håndholdte værktøjer til store byggemaskiner. Lej hos os, så du kan fokusere på at bygge.

Lej løsninger til STRØM, VARME OG VENTILATION

Én ting er central for enhver byggeplads – en pålidelig elforsyning. I et land med forskellige årstider og afvekslende klima er der desuden brug for varme og ventilation, ikke mindst af hensyn til arbejdsmiljøet. Renta udlejer løsninger inden for både byggeplads-el og -varme.

LEJ LIFTE OG MOBILE ARBEJDSPLATFORME

Ofte er der øjeblikke i et byggeprojekt, hvor du kan få brug for at komme op i højden, f.eks. via en lift eller mobil arbejdsplatform. Der er mange faktorer, som påvirker valget af lift – med et bredt udvalg og omfattende erfaring hjælper Renta dig med at finde den rette løsning.

FIND DIT NÆRMESTE DEPOT

Har du spørgsmål til forskellige typer af maskiner og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.