BYGGEPLADSMASKINER

LEJE AF BYGGEPLADSMASKINER

Uanset opgaven finder du helt sikkert den rette byggeplads i Rentas moderne maskinpark. Hos os finder du både gravemaskiner, maskiner til jordbearbejdning samt pumper og kompressorer.

Hver byggearbejdsplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Netop derfor er vores sortiment af tjenester og produkter inden for byggepladsmaskiner bredt. Renta er gerne med allerede fra starten, for at du skal få den mest effektive og passende løsning, men vi kan også hjælpe til, når behovet opstår pludseligt.

Renta investerer løbende i maskinparken, hvilket betyder, at maskinerne, du lejer, både er moderne og har en lille miljøpåvirkning. Når du lejer en maskine hos os, kan du stole trygt på, at den altid er omhyggeligt tjekket igennem og vedligeholdt.

 

Transport af maskiner
Logistikken er en stor del af ethvert byggeprojekt, og transport af værktøj og maskiner er tidskrævende. Effektiviser din arbejdsdag ved at lade Renta tage sig af transporten til og fra byggearbejdspladsen. Vores depoter i hele Danmark planlægger dagligt de fleste leverancer for at sikre, at netop det, du har brug for, ankommer på rette sted i rette tid.

BYGGEPLADSMASKINER OG UDSTYR

Uanset opgaven finder du helt sikkert den rette byggepladsmaskine i Rentas moderne maskinpark. Hos os kan du leje både en gravemaskine, en maskine til jordbearbejdning samt pumper og kompressorer.

Spørg os om byggepladsmaskiner

Har du spørgsmål til vores forskellige typer af byggepladsmaskiner, er du velkommen til at kontakte os.