BYGGEPLADSMASKINER

LEJ anlægsMASKINER

Uanset opgaven finder du helt sikkert den rigtige maskine i Rentas moderne maskinpark. Hos os finder du både gravemaskiner, maskiner til jordbearbejdning samt pumper og kompressorer.

Hver byggeplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Netop derfor er vores sortiment af tjenester og produkter inden for anlægsmaskiner bredt. Renta vil gerne være med allerede fra starten, for at du skal få den mest effektive og optimale løsning, men vi kan også hjælpe til, når behovet opstår pludseligt.

Renta investerer løbende i maskinparken, hvilket betyder, at maskinerne, du lejer, både er moderne og har en lille miljøpåvirkning. Når du lejer en maskine hos os, kan du stole på, at den altid er omhyggeligt klargjort og vedligeholdt.

 

Transport af maskiner
Logistikken er en stor del af ethvert byggeprojekt, og transport af værktøj og maskiner er tidskrævende. Du kan effektivisere din arbejdsdag ved at lade Renta tage sig af transporten til og fra byggearbejdspladsen. Vores afdeling i hele Danmark planlægger dagligt de fleste leverancer for at sikre, at netop det, du har brug for, ankommer hvor du skal bruge det, når du skal bruge det.

anlægsmateriel OG UDSTYR

Uanset opgaven finder du helt sikkert den rette anlægsmaskine i Rentas moderne maskinpark. Hos os kan du leje både en gravemaskine, en maskine til jordbearbejdning samt pumper og kompressorer.

Spørg os om anlægsmaskiner

Har du spørgsmål til vores forskellige typer af byggepladsmaskiner, er du velkommen til at kontakte os.