LIFTE OG MOBILE ARBEJDSPLATFORME

LIFTE OG MOBILE ARBEJDSPLATFORME

Ofte er der øjeblikke i et byggeprojekt, hvor du kan få brug for at komme op i højden, f.eks. via en lift eller mobil arbejdsplatform. Der er mange faktorer, som påvirker valget af lift – med et bredt udvalg og omfattende erfaring hjælper Renta dig med at finde den rette løsning.

Der er mange ting at tænke på ved valget af lift. Måske allerførst, hvad den skal bruges til, hvor stor løftekapacitet der er brug for, og hvor høj løftehøjden skal være. Også omgivelserne og underlaget spiller en rolle – er der f.eks. forhindringer i vejen, er der adgang til el, eller kræves der særlige tilladelser? Behovene er således mange og forskelligartede, og for at kunne finde den bedste løsning til hvert projekt har Renta et bredt sortiment af lifte og mobile arbejdsplatforme. Vi udlejer ikke bare de redskaber, der er brug for, men hjælper dig gerne allerede fra starten med projektering, derefter transport af lift, montering på stedet samt løbende tilpasninger og service under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, håndterer vi også transporten tilbage til vores depot.

 

Et gennemgående sikkerhedskoncept

Arbejde i højden kræver et tydeligt sikkerhedskoncept, allerede når du vælger lift. Der er mange faktorer, der påvirker sikkerheden på en byggearbejdsplads, såsom jordforholdene, trafik, vejr og vind. Vores personale er uddannet og autoriseret inden for denne slags arbejde, så du kan føle dig tryg, og risiciene for ulykker mindskes.

 

Vores løsninger inden for lifte

  • Søjlelifte
  • Sakselifte
  • Bomlifte
  • Trailerlifte
  • Billifte

 

Arbejde i højden kræver uddannelse

Med uddannelse og viden mindskes risikoen for arbejdsulykker betydeligt. Ud over udlejning tilbyder Renta også forskellige uddannelser til dig i bygge- og anlægsbranchen. Inden for arbejde i højde tilbyder vi blandt andet vores uddannelse Lift til dig, der anvender løfteredskaber i arbejdet, f.eks. som lastkobler eller signalmand, samt uddannelsen Faldbeskyttelse, der er aktuel, når der også er krav om faldbeskyttelsesudstyr ved arbejde i lifte, hvis der er risiko for påkørsel, eller hvis arbejdet foregår i trafikomgivelser.

 

Spørg os om lifte

Har du spørgsmål til forskellige typer af lifte og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.