LIFTE OG MOBILE ARBEJDSPLATFORME

Lej lIFTE OG MOBILE ARBEJDSPLATFORME

Ofte er der øjeblikke i et byggeprojekt, hvor du kan få brug for at komme op i højden, f.eks. via en lift eller mobil arbejdsplatform. Der er mange faktorer, som påvirker valget af lift – med et bredt udvalg og omfattende erfaring hjælper Renta dig med at finde den rette løsning.

Der er mange ting at tænke på ved valget af lift. Måske allerførst, hvad den skal bruges til, hvor stor løftekapacitet der er brug for, og hvor høj løftehøjden skal være. Også omgivelserne og underlaget spiller en rolle – er der f.eks. forhindringer i vejen, er der adgang til el, eller kræves der særlige tilladelser? Behovene er således mange og forskelligartede, og for at kunne finde den bedste løsning til hvert projekt har Renta et bredt sortiment af lifte og mobile arbejdsplatforme.

Vi udlejer ikke bare de maskiner, der er brug for, men hjælper dig gerne allerede fra starten med projektering, derefter transport af lift, montering på stedet samt løbende tilpasninger og service under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, håndterer vi også transporten tilbage til vores afdeling.

 

Gennemgående sikkerhed

Arbejde i højden kræver opmærksomhed på sikkerheden. Renta sørger for at liften er klargjort og alle lovpligtige eftersyn er overholdt. Der er mange faktorer, der påvirker sikkerheden på en byggearbejdsplads, såsom jordforholdene, trafik, vejr og vind. Vores personale har stor erfaring og står gerne til rådighed med liftopmåling og hjælp til valg af lift, så du kan føle dig tryg, og risiciene for ulykker mindskes.

 

Vores løsninger inden for lifte

  • Søjlelifte
  • Saxlifte
  • Bomlifte
  • Trailerlifte
  • Liftbil
  • Lastbillift med fører

 

Spørg os om lifte

Har du spørgsmål til forskellige typer af lifte eller har du behov for en liftopmåling, er du velkommen til at kontakte os.