MODULER OG LETVOGNE

LEJ MODULER OG LETVOGNE

På en byggeplads er der altid behov for forskellige former af midlertidige personalerum. Det kan være alt fra kontor og mødelokaler til hvile- og hygiejnerum. I vores udlejningssortiment finder du forskellige slags skure, moduler og letvogne, der dækker alle de lokale behov på en byggeplads.

På byggeplads er der som regel meget personale til stede og mange, der skal deles om fælles rum, såsom spiselokaler, kontorer og mødelokaler eller omklædningsrum med brusebad og WC. Ofte er der ingen lokaler at benytte i nærheden, og så må midlertidige skure, moduler og letvogne opfylde den funktion.

Moduler og letvogne til alle formål

Moduler og letvogne, som Renta udlejer, kan tilpasses efter den konkrete situation og faktorer såsom byggeplads størrelse og projektets varighed. I nogle projekter skal der være plads til administration og møder, mens der i andre tilfælde er behov for personalelokaler til hvile, omklædning og hygiejne. Samtlige skure leveres med forskellige tilvalg til en komplet indretning uanset anvendelsesområde. 

Vores sortiment af midlertidige personalerum

  • Letvogne
  • Toiletter
  • Moduler
  • Containere

Transport til og fra byggearbejdspladsen

Logistikken er en stor del af ethvert byggeprojekt, og ikke mindst transporterne er tidskrævende. Effektiviser din arbejdsdag ved at lade Renta tage sig af transporten til og fra byggearbejdspladsen. Vores depoter i hele Danmark planlægger dagligt de fleste leverancer for at sikre, at netop det, du har brug for, ankommer på rette sted i rette tid.

Spørg os om udleje af moduler og letvogne

Har du spørgsmål til vores forskellige løsninger og produkter, er du velkommen til at kontakte os.