LEJ AF STRØM, VARME OG VENTILATION

LEJ løsning til STRØM, VARME OG VENTILATION

Én ting er central for enhver byggeplads – en pålidelig elforsyning. I et land med forskellige årstider og afvekslende klima er der desuden brug for varme og ventilation, ikke mindst af hensyn til arbejdsmiljøet. Renta udlejer løsninger inden for både byggeplads-el og -varme. 

Det er de færreste projekter, der klarer sig uden lidt ekstra energi i form af en stabil og sikker elforsyning. Hos Renta ved vi, hvad der kræves af den midlertidige elforsyning på byggepladsen, for at dit arbejde skal forløbe så glat som muligt. En anden ting af betydning er varme og ventilation. Danmark er et land med afvekslende klima og indimellem koldt vejr. Af hensyn til arbejdsmiljøet, funktionen og økonomien har en byggeplads som regel brug for midlertidig opvarmning i de kolde og fugtige årstider.

For at kunne udvikle den bedste løsning til ethvert projekt har vi et bredt sortiment til opvarmning og ventilation af byggepladser samt inden for elforsyning, både i forhold til byggeplads-el men også varmekabler og belysning. Renta udlejer ikke bare den løsning, du har brug for, men hjælper også gerne med vores viden, så slutresultatet bliver pålideligt og driftssikkert i hele projektperioden.

 

Vores løsninger inden for byggepladsvarme og -el

  • Opvarmning med el eller diesel
  • Ventilatorer
  • Affugtere
  • Belysning
  • Generatorer
  • Byggecentraler
  • Tilbehør såsom forlængerledninger og slanger

 

Transport af udstyr og værktøj

Logistikken er en stor del af ethvert byggeprojekt, og transport af udstyr, værktøj og maskiner er tidskrævende. Effektiviser din arbejdsdag ved at lade Renta tage sig af transporten til og fra byggepladsen. Vores afdelinger i hele Danmark planlægger dagligt de fleste leverancer for at sikre, at netop det, du har brug for, ankommer på rette sted i rette tid.

 

Spørg os om udlejning af el, varme og ventilation

Har du spørgsmål til vores forskellige løsninger og produkter, er du velkommen til at kontakte os.