Levering af maskineri åbner nye døre for Renta

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Levering af maskineri åbner nye døre for Renta

En stor udvidelse af Rentas sortiment af maskineri og udstyr er lige på trapperne. Det forventes, at de nye produkter vil bidrage til at vække en større interesse i lokalområdet – og ikke mindst give de danske kunder endnu flere muligheder og større fleksibilitet, når det kommer til udlån af udstyr i fremtiden.

Inden for de kommende 14 dage forventes leveringen af en masse nyt maskineri og udstyr, som kunderne vil have mulighed for at leje ind. Renta har nemlig bestilt levering af alt lige fra småt værktøj og mindre anlægsmaskiner til de større gravemaskiner og generatorer, som løbende vil blive udrullet til brug ude i branchen. Allan Brix, der er KAM for afdelingen i Danmark, mener selv, at de nye maskiner vil nå ud til en bred kundegruppe: ”Det er fra den enkelte håndværker, som skal bruge en lift for en enkelt dag og op til de større projekter som fx Baltic Pipe, Femern osv. Det er hele vejen rundt.”

 

Bestilling af nyt maskineri tager udgangspunkt i kundernes og markedets behov

Når Renta bestiller nye maskiner til udlejning, er der flere parametre, der er i spil. ”Vores bestillinger af maskiner er baseret ud fra, hvad vi ved af erfaring efter mange år i branchen. Vi spørger selvfølgelig kunderne, hvad de ønsker at arbejde med – også i forhold til de enkelte mærker. Vi har også valgt nogle gode, anerkendte mærker og produkter. Det er mærker, som man kender i branchen – altså både entreprenørerne og inden for industrien.”, forklarer Allan Brix.

Udlejningsperioden af de enkelte maskiner kan variere fra en enkelt dag og op til flere år. I tilfælde af at en virksomhed ønsker at leje maskineri eller udstyr over en længere periode, er Renta åben for at indgå i en rammeaftale, der kan sikre en god, konkurrencedygtig pris på det leverede udstyr. Men mange gange kan selve udlejningen have en mere spontan karakter – og det er der også rum til hos Renta:

”Vi får måske en opringning, eller der er nogen, der kommer ind i vores afdeling og spørger efter den pågældende maskine. Er det en, vi har stående, kan kunden få den med sig med det samme. Der bliver selvfølgelig skrevet en følgeseddel med ud, som kunden skriver under på. Hvis der derimod er en forespørgsel over mail eller telefon, så udarbejder vi først et tilbud eller en aftale, og så laver vi en ordre efterfølgende.”, siger Allan Brix.

Mulighed for at bestille specifikke maskiner hjem

Hos Renta er kundens behov altid i fokus. Netop af den grund er det også muligt at bestille specifikke maskiner hjem efter eget ønske. Det giver en stor fleksibilitet for både små og store kunder i lokalområdet, der kan få gavn af materiel, som måske ikke er tilgængeligt andre steder.

”Hvis der er noget, vi ikke lige har i vores store kataloger eller på vores hjemmesider, så er kunderne velkomne til at spørge, om vi har en specifik maskine, eller om vi kan skaffe den. Så vil vi jo selvfølgelig gøres vores bedste for, at kunden får det, de skal bruge.”, siger Allan Brix.

Ifølge Allan er det ganske afgørende for Renta, at alle kunder har værdi – både store som små. 

 ”Nogen gange kan man godt blive lidt forblændet af de store projekter og de store kunder. Men det vil vi ikke. Vi siger, at den enkelte håndværker og mester er lige så god en kunde, som de store firmaer er. Det er sådan, vi ser det. Der er ikke nogen, der er bedre end andre.”

For at forbedre rammerne for udlejningen af maskiner og udstyr i fremtiden, arbejder Renta i skrivende stund på at få udarbejdet en form for spørgeskema eller evaluering, der kan bruges i en fremtidig kundeanalyse. På baggrund af disse besvarelser vil Renta løbende tilpasse sin udlejningsservice, så de i fremtiden altid er godt rustet til at imødekomme kundernes behov og være den førende maskinudlejningsvirksomhed i Østersøområdet.

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800