Lokal maskinudlejning i København/Glostrup

Hos Renta er vi stolte af, at der uanset opgave med sikkerhed findes en maskine til rette formål i Rentas moderne maskinpark beliggende i København/Glostrup. Opererer du til daglig i København/Glostrup, kan du leje en gravemaskine såvel som en maskine til jordbearbejdning, pumper eller en kompressor. Med vores brede udvalg af maskiner til leje i København/Glostrup kan du trygt forvente, at vi har den rette maskine til dig. Når du lejer maskiner fra Renta, kan du forvente et højt niveau af kundeservice og professionelle maskiner, som får klaret arbejdet til perfektion.

Søger du efter maskinudlejning i København/Glostrup, er du derfor kommet det rigtige sted.

Kom i gang med det samme

I vores Renta Easy app finder du alle vores tilgængelige maskiner og værktøj. Du booker nemt din næste lejemaskine direkte gennem appen. Læs mere på rentaeasy.se

Lejer du ofte, men ikke gennem os?

Som en eksklusiv kunde får du del i en række fordele. Klik på nedenstående knap for at gå direkte til ansøgningen.

Vores maskinudlejere i København/Glostrup:

Klaus Ewald

Udlejningskonsulent

+45 2948 1307

klaus.ewald@renta.dk

Lej dine maskiner i København/Glostrup gennem os

 

Lej din gravemaskine hos Renta i København/Glostrup

I vores sortiment af gravemaskiner finder du gummibundne gravemaskiner, hjulbundne gravemaskiner og tilbehør til gravemaskiner. Vores gummibundne gravemaskiner varierer fra mindre gravere, der tillader en vægt på mellem 0,8-11 ton.
Vores hjulbundne gravemaskiner varierer fra 6,5-17 ton.

Du kan blive klogere på vores tilbehør til gravemaskiner hos rentaeasy.se.

 

Lej slibemaskiner i København/Glostrup hos Renta

Skal du leje en slibemaskine, kan du vælge imellem båndslibere, gulvslibere til træ, gulvslibere til beton og meget andet.

 

Lej boremaskiner i den bedste kvalitet

Vi har forskellige kombihammere, slag/boremaskiner, kombihammere med batteri, slag/boremaskiner med batteri og et stort sortiment af tilbehør til boremaskiner.

 

Lej byggemaskiner – Danmarks største udvalg

Med maskinudlejning gennem Renta finder du alt det, du har brug for. Enhver byggeplads og ethvert projekt er forskelligt, og du som arbejder med det har forskellige behov. Netop derfor er vores sortiment af tjenester og produkter inden for anlægsmaskiner bredt. Renta er gerne med allerede fra start, for at du kan få den mest effektive og passende løsning, ligesom vi også kan slå til, når behovet opstår pludseligt.
Vi har bl.a. bilmaskiner, beton- og mørteludstyr, slibemaskiner, kompressorer, sikkerhedsudstyr, håndtrukne vogne, almindelige vogne og meget mere.

Læs mere på rentaeasy.se/byggmaskiner.

 

Lej lift hos Renta i København/Glostrup

Lej lifte af os og nå nye højder

Vi har søjlelifte, batteridrevne sakselifte, diesel og støtteben.

 

Lej trailerlift som klarer arbejdet

I vores sortiment finder du trailerlifte fra 10-19 meter. Kig ind på rentaeasy.se for at se hele udvalget.

 

Lej teleskoplifte til arbejdsopgaver på store facader

Vi udbyder både dieseldrevne og el/hybrid teleskoplifte. Teleskopliften passer ideelt til at nå høje højder, eller hvor det er nødvendigt at have en vandret rækkevidde.

 

Lej værktøj i København/Glostrup fra professionelle til professionelle

Vi arbejder konstant på at udvikle os i takt med vores kunders behov og ønsker. Derfor stiger vores udbud af værktøj og andet slags udstyr hele tiden.
Vi bestræber os på at holde det enkelt. Du fortæller os dit behov, og vi foreslår den bedste løsning – det bliver ikke meget mere enkelt end det.

 

Lej stilladser i København/Glostrup hos Renta

På vores depot i København/Glostrup finder du alle de byggestilladser, du behøver. Vores byggestilladser fås i et stort udvalg og i en god kvalitet. Kontakt os allerede i dag og lej dit byggestillads.
Psst: Glem ikke at vi findes i hele Danmark. Søger du efter maskinudlejning i Rødby eller maskinudlejning i Vordingborg, kan vi også hjælpe dig med det.