Lokal maskinudlejning i Rødby

At bygge er en holdsport, og uden medspillere kan arbejdet blive meget sværere, end det nødvendigvis behøver at være. Renta er synonymt med tilgængelighed, service og kvalitet. Hvorfor? Fordi vores sortiment er et af de største i Sverige, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at vores maskinpark i Rødby har den rette maskine til dig.

Søger du efter maskinudlejning i Rødby, er du derfor kommet det helt rigtige sted. Hos os finder du alt fra båndbundne gravemaskiner til bilelevatorer eller noget mindre som sømpistoler. Med vores brede udvalg af lejemaskiner i Rødby, kan du trygt regne med, at vi har den rette maskine til dig. Når du lejer maskiner gennem Renta kan du forvente lokalt nærvær, et højt serviceniveau og professionelle maskiner, som får arbejdet fuldført til perfektion.

Kom i gang med det samme

I vores Renta Easy app finder du alle vores tilgængelige maskiner og værktøj. Du booker nemt din næste lejemaskine direkte gennem appen. Læs mere på rentaeasy.se

Lejer du ofte, men ikke gennem os?

Som en eksklusiv kunde får du del i en række fordele. Klik på nedenstående knap for at gå direkte til ansøgningen.

Vores maskinudlejere i Rødby

Lej dine maskiner i Rødby gennem os

 

Lej gravemaskiner hos Renta i Rødby

I vores sortiment af gravemaskiner finder du alle varianter af gravemaskiner. Båndbundne gravemaskiner, hjulbundne gravemaskiner samt tilbehør til gravemaskiner. Vores båndbundne gravemaskiner varierer fra mindre gravere som tillader en vægt på op til 0,8 ton og hele vejen op til 11 ton. Vores hjulbundne gravemaskiner varierer fra 6,5 ton til 17 ton. Du kan læse mere om vores tilbehør til gravemaskiner på rentaeasy.se.

 

Lej dine slibemaskiner i Rødby hos Renta

Skal du leje en slibemaskine, kan du vælge imellem båndslibere, gulvslibere til træ, gulvslibere til beton og meget andet.

 

Lej boremaskiner i den bedste kvalitet

Vi har forskellige kombihammere, slag- og boremaskiner, kombihammere med batteri, slag- og boremaskiner med batteri og et stort sortiment af tilbehør til boremaskiner.

 

Lej byggemaskiner – Danmarks største udvalg

Med maskinudlejning i Rødby gennem Renta finder du alt det, du har brug for. Enhver byggeplads og ethvert projekt ser anderledes ud, og derfor har du, som arbejder der, naturligvis forskellige behov. Netop derfor er vores sortiment af tjenester og produkter inden for anlægsmaskiner bredt. Renta er gerne med allerede fra start, så du kan få den mest effektive og bedste løsning, ligesom vi også kan hjælpe, når et pludseligt behov opstår. Desuden arbejder vi decentralt på ethvert depot. Derfor kan du altid regne med oprigtigt, lokalt nærvær. Beslutninger træffes på stedet for at bibeholde vores høje niveau af effektivitet.

Vi tilbyder udlejning af alle slags lifte og kraner i Rødby

Sakselifte, søjlelifte, foldbare bomlifte, trailerlifte og teleskoplifte er bare en brøkdel af vores store udvalg. Når du lejer gennem Renta, kan du være sikker på, at du finder det, du leder efter. Desuden tilbyder vi også levering af maskinerne.

 

Uddan dig hos Renta i Vordingborg – Vi tilbyder:

  • Truckuddannelse i Rødby
  • Liftuddannelse i Rødby
  • Faldsikringsuddannelse i Rødby
  • Arbejde på vejen 1 & 2
  • Bas-P & Bas-U
  • Arbejde med varme i Rødby
  • Stillads AFS 2013:4 i Rødby
  • Travers – AFS 2006:6 i Rødby

 

Har du brug for at leje byggestilladser i Rødby?

Stilladser, hegn, håndværkerhegn og publikumshegn finder du nemt via vores internetapplikation på eentaeasy.se/byggställningar. For at komme godt i gang med at leje gennem os skal du blot oprette en konto – derefter får du adgang til hele vores udvalg.

 

Byggeskure til alle byggepladser i Rødby

Skure, mandskabsskure, personaleskure, kontorskure og hygiejneskure er de mest almindelige typer byggeskure for de fleste byggepladser. I vores maskinpark i Rødby vil du finde ud af, at vi har et stort og moderne sortiment af byggeskure.

Byggeelevatorer i Rødby med gennemgående sikkerhedsteknik

 

Byggeelevatorer i Rødby med gennemgående sikkerhedsteknik

Personaleelevatorer, materialeelevatorer og byggeelevatorer tilbyder vi også. Derudover har vi et stort udvalg af tilbehør til elevatorer, som du nemt kan få leveret til din byggeplads.

 

Alt det du kan leje gennem Renta har vi mulighed for at levere til dig fra vores maskinpark i Rødby til din byggeplads

Glem ikke at vi findes i hele Danmark. Befinder du dig eksempelvis i Vordingborg eller i København/Glostrup, så kan vi også hjælpe dig.
Tag del i holdet allerede i dag på rentaeasy.se.