Lokal maskinudlejning i Vordingborg

Vi hos Renta plejer at sige, at det at bygge er en holdsport, og med de rigtige spillere kan vi med sikkerhed sige, at vi uanset opgave har de rigtige anlægsmaskiner i vores moderne maskinpark i Vordingborg. Er du derfor arbejdsaktiv i Vordingborg og leder efter lokal maskinudlejning, så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du alt lige fra gavemaskiner til pumper eller kompressorer. Med vores brede udvalg af lejemaskiner i Vordingborg kan du trygt stole på, at vi har den rette maskine til dig. Når du lejer maskiner hos Renta, kan du forvente lokalt nærvær, et højt serviceniveau og professionelle maskiner, som får jobbet fuldført til perfektion.

Kom i gang med det samme

I vores Renta Easy app finder du alle vores tilgængelige maskiner og værktøj. Du booker nemt din næste lejemaskine direkte gennem appen. Læs mere på rentaeasy.se

Lejer du ofte, men ikke gennem os?

Som en eksklusiv kunde får du del i en række fordele. Klik på nedenstående knap for at gå direkte til ansøgningen.

Vores maskinudlejere i Vordingborg:

Klaus Ewald

Udlejningskonsulent

+45 2948 1307

klaus.ewald@renta.dk

Lej dine maskiner i Vordingborg gennem os

 

Lej gravemaskiner hos Renta i Vordingborg

I vores sortiment af gravemaskiner finder du alle varianter af gravemaskiner. Båndbundne gravemaskiner, hjulbundne gravemaskiner samt tilbehør til gravemaskiner. Vores båndbundne gravemaskiner varierer fra mindre gravere, som tillader en vægt på op til 0,8 ton og hele vejen op til 11 ton. Vores hjulbundne gravemaskiner varierer fra 6,5 til 17 ton. Du kan læse mere om vores tilbehør til gravemaskiner på rentaeasy.se.

 

Lej slibemaskiner i Vordingborg hos Renta

Skal du leje en slibemaskine, kan du vælge imellem båndslibere, gulvslibere til træ, gulvslibere til beton og meget andet.

 

Lej boremaskiner i den bedste kvalitet

Vi har forskellige kombihammere, slag- og boremaskiner, kombihammere med batteri, slag- og boremaskiner med batteri og et stort sortiment af tilbehør til boremaskiner.

 

Lej byggemaskiner – Danmarks største udvalg

Med maskinudlejning gennem Renta finder du alt det, du mangler. Enhver byggeplads og ethvert projekt skiller sig ud fra hinanden, og derfor har du, som arbejder der, også forskellige behov. Netop derfor er vores sortiment af tjenester og produkter inden for anlægsmaskiner meget bredt. Renta er gerne med allerede fra start, så du kan få den mest effektive og passende løsning, ligesom vi også kan hjælpe dig, når et pludseligt behov opstår. Desuden arbejder vi decentralt på ethvert depot. Derfor kan du altid regne med lokalt nærvær. Takket være dette er vi stolte af at kunne tilbyde en stor tilgængelighed, et højt serviceniveau og kvalitet.

 

Uddan dig hos Renta i Vordingborg – Vi tilbyder:

  • Truckuddannelse i Vordingborg
  • Liftuddannelse i Vordingborg
  • Faldsikringsuddannelse i Vordingborg
  • Arbejde på vejen 1 & 2
  • Bas-P & Bas-U i Vordingborg
  • Arbejde med varme i Vordingborg
  • Stillads AFS 2013:4 i Vordingborg
  • Travers – AFS 2006:6 i Vordingborg

 

Lej dine byggestilladser hos os i Vordingborg

Vi tilbyder alle typer byggestilladser. Tag kontakt til os allerede i dag og lej dit stillads. Glem heller ikke at registrere dig på rentaeasy.se.
Psst: glem ikke at vi findes i hele Danmark. Søger du derfor maskinudlejning i Rødby eller maskinudlejning i København/Glostrup, kan vi også hjælpe dig med det. Tilslut dig teamet allerede i dag på rentaeasy.se.