Maskinudlejningsfirmaet, Renta, etablerer sig i Danmark

Maskinudlejningsfirmaet, Renta, har inden for de seneste 4 år gjort en solid indsats for at udvikle virksomheden mod det formål at sprede aktiviteten ud til både Finland, Sverige, Norge og Polen.

Turen er nu kommet til det femte land, Danmark, hvor investeringen i første omgang indebærer en start på tre depoter. Den lille virksomhed fra øst har markeret sig med sin charme og flittige arbejdsindsats og startede deres allerførste opgave i Danmark i forbindelse med etableringen af The Baltic Pipe i Fuglebjerg.

Hos Renta mener vi, at frihed skaber engagement, og vi har unægteligt kunne bemærke, hvordan dette værdisæt er noget af det, vi har tilfælles med virksomhederne i Vordingborg og Greve på Sjælland, og Rødby på Lolland. Det er derfor vores forventning, at vi i løbet af foråret/sommeren med vores tilstedeværelse i området vil kunne tilbyde vores danske kunder et samarbejde med et pålideligt og professionelt maskinudlejningsfirma med masser af erfaring i bagagen.

Hvert depot og medarbejder er kendetegnet ved at have sin egen unikke viden med en skarp lokal indsigt, der i kraft af vores etablering i Danmark kan hjælpe danske virksomheder og eksperter med at finde frem til de bedste løsninger.

”Der er meget at tage fat på, når vi vælger at slå flere depoter sammen og etablere vores virksomhed på tværs af nationale grænser. Det har føltes rigtigt igennem hele processen, og dette samarbejde har ikke blot styrket os selv men også fortættet de danske-svenske bånd og styrket både den globale og lokale investeringslyst”, siger Allan Brix KAM, Renta A/S.

Om Renta

På rekordtid har vi hos Renta formået at tage Sverige med storm og etablere os fra nord til syd, øst til vest, fordi vi er interesserede i alle typer af konstruktioner og arbejdsopgaver. Vores maskinudlejningsfirma hører primært til i byggebranchen, og vi tilbyder derfor en bred vifte af produkter og tjenester – heriblandt udlejning af værktøj, små og mellemstore byggemaskiner, elevatorer, elektronik og energiudstyr, stilladser og vejrbeskyttelse til skure og byggepladser og meget andet. Vi har bidt mærke i, at frihed og engagement er det, der driver os og forener os med virksomheder på et internationalt plan. I dag er vi at finde både i Finland, Norge, Sverige, Polen og Danmark, og vi fortsætter med at vokse i takt med, at vi investerer i nye depoter og udstyr af højeste kvalitet. Men der hører mere til historien. Vi er nemlig en virksomhed, der kerer os om lokalområdet, hinanden og vores kunder. Vi kalder det for fælles interesse, og det er bl.a. det, der har banet vejen for vores succes i både Sverige såvel som i udlandet.

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800