Masser af nyt grej på vej

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Du kan godt begynde at glæde dig – lige så meget som vi gør. Nyt og velfungerende materiel er på vej. Nye maskiner og opdaterede modeller er med til at sikre, at vores grej fungerer optimalt med de seneste features og muligheder. Derfor har vi en løbende udskiftning og fornyelse af maskiner og materiel højt på dagsordenen.

Der er altid nyt på vej, og netop i øjeblikket har vi udsigt til at få rigtig meget nyt. Rentas indkøbschef, Jeppe Hansen har bestilt ikke færre end 469 nye enheder til levering i år, hvor bestillingerne er bekræftet af leverandørerne. Men mange flere kommer til.

De mange nye maskiner er udtryk for både løbende udskiftning, men også en ganske voldsom tilvækst til udlejningskataloget.

I runde tal sælger vi omkring 100 brugte maskiner, når vi køber 500 nye. Vi har et mål om, at vi skal fremad, og der er fuld fart over hele linjen. Årets største indkøb bliver en ny Manitou MRT2660 rotationsteleskoplæsser med løftehøjde på 26 meter, og vi glæder os til at give dig muligheden for at leje den inden længe.

Vi kommer også til at supplere med en portion Komatsu WA70 og WA100 minilæssere, en del Manitou-teleskoplæssere og en gedigen sending Thwaites-dumpere, og vi glæder os til at se dem blive anvendt på din byggeplads.