Nærvær i lokalområderne er alfa og omega for Renta

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Nærvær i lokalområderne er alfa og omega for Renta

Det lokale nærvær er et af kerneværdierne for Renta maskinudlejning. Derfor gør man også en særlig indsats for at være tæt på de lokale kunder for at sikre synlighed og god service på tværs af depoterne – og det er indtil videre blevet modtaget rigtig godt.

Til trods for sin store størrelse er Renta en virksomhed med benene solidt plantet i jorden. Med tre forskellige depoter spredt udover hele Sjælland gør man derfor hos Renta en særlig indsats for at nå ud og skabe en tæt relation til de forskellige lokalmiljøer i henholdsvis Vordingborg, Rødby og Glostrup.

Det er nemlig helt essentielt at støtte op om de lokale entreprenører, mener Allan Brix, der er KAM for Renta i Danmark:

”Hvis vi er ude i et nærområde eller et lokalområde, jamen så lærer folk os også at kende – og det er vigtigt for sådan nogen som os. Derudover er det utroligt vigtigt at passe på de lokale virksomheder og de lokale entreprenører.”, siger han.

I løbet af kalenderåret og særligt efter sommerferien har Renta deltaget i både en messe, konference samt afholdt et Åbent Hus-arrangement for alle interesserede kunder. Derudover er der flere planer i støbeskeen:

”Vi har været med til nogle lokale events i Vordingborg og støttet op om nogle ting. Vi har jo ikke været det i Glostrup rigtigt endnu, fordi vi lige skal i gang. Så vi har ikke nogen sponsorater eller noget i den stil – endnu. Men det kommer jo nok. Eller, det gør det. Vi skal lige i gang først og have afdelingerne op at køre 100%, så de virkelig flytter noget.”, forklarer Allan Brix.

Størstedelen af kunderne er lokale virksomheder

Ifølge Allan Brix kommer flere af kunderne fra lokalmiljøet – og der er også flere gengangere iblandt:

”Dem (red. stamkunder) kommer der flere og flere af nu – også lokale, som der kommer igen og igen og igen og lejer af os. Så det er jo en god ting. Det betyder jo, at vi gør det rigtigt, og at der bliver gjort et seriøst og godt stykke arbejde.”, siger han.

Der er ifølge Allan flere forklaringer på de kundestrømme, som Renta oplever:

”Et er jo selvfølgelig, at vi har opsøgende salg. Det har vi masser af, og det skal vi have rigtig meget af. Så kommer der selvfølgelig også dem ind fra gaden, som ser, at vi har åbnet, og dem er der også kommet nogle strøgkunder af. Så er der selvfølgelig de kunder, der er så flinke at fortælle det til nogle af deres bekendte eller kundekredse – det har vi også været udsat for – og det er selvfølgelig dejligt.”, udtaler han.

Kunder har taget godt imod Renta

Noget kunne tyde på, at det lokale nærvær skaber en god kontakt mellem Renta og de forskellige virksomheder og entreprenører. Hele teamet hos Renta oplever nemlig at være blevet taget rigtig godt imod – i hvert fald i Vordingborg, hvor depotet har haft åbent i længst tid:

”De lokale har taget godt imod og tager godt imod Renta. Det må jeg sige. Det er også, hvad jeg kan forstå på mine kollegaer dernede. De er glade for, at der er kommet en udlejer, og at Renta er der. Så det er vi jo glade for, og nu skal vi som sagt i gang for fuld drøn i København og Storkøbenhavn. Vi er lige begyndt jo – og det tager tid, det gør det.”, afslutter Allan Brix.

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800