Ny hovedafdeling i Glostrup åbner 1. maj

Inden længe åbner Renta deres kommende hovedafdeling i Danmark, der med sin centrale placering i Storkøbenhavn bliver et vigtigt kundepunkt for fremtidige kundeforbindelser for virksomheden.

Den 1. maj slår Renta dørene op for deres nu anden afdeling på dansk jord, der vil være placeret i Glostrup. Selvom den rigtige afdeling først er sat til at åbne den 1. august, vil denne midlertidige afdeling skabe gode rammer for Rentas kommende aktiviteter i lokalområdet – og så er den placeret på samme adresse, som den store, fremtidige afdeling vil være.

Men hvorfor faldt valget lige netop på Glostrup? Ifølge Allan Brix, KAM for Renta Danmark, er der flere faktorer, der har spillet ind:

”Vi fandt det, som vi skulle bruge. Glostrup er et godt sted. Der er mange entreprenører, anlægsfirmaer og mange andre kunder i området bl.a. fra Fabriksparken i byen. Desuden ligger det tæt på motor- og tilkørselsveje i alle retninger. Det er ganske storartet. Og så var der det hele der: både værksted, vaskehal, kontorer – der er alt.”, siger Allan Brix.

Derudover er der allerede bestilt maskiner, der er på vej, som de lokale entreprenører snart kan få glæde af. Renta har desuden sikret sig en række kunder forud for åbningen, der bl.a. dækker over nogle virksomheder og anlægsfirmaer i nærområdet.  

 

Fokus på tilgængelighed og service for kunder i lokalområderne

For Renta er det ganske afgørende at være der, hvor kunderne er. Det er da også derfor, at åbningen af de nye afdelinger følger kunderne og de behov, der er i de forskellige lokalområder. På den måde kan der opnås en stor tilgængelighed, god service og kvalitet i Rentas foretagende – det er bl.a. også tilfældet, når flere forskellige afdelinger skal arbejde sammen på kryds og tværs i forbindelse med Femernprojektet. 

Ifølge Allan Brix kræver det en stor indsats fra hele teamet bag Renta hver eneste gang, en ny afdeling åbner. I første omgang bliver alt fokus og energi derfor lagt i de første tre afdelinger på Sjælland, hvor større kunder som Baltic Pipe og Storstrømforbindelsen allerede nu har glæde af de services, som Renta tilbyder.

Når nye afdelinger i fremtiden vil se dagens lys, er det dog altid en fælles beslutning, understreger Allan: ”Det er vi fælles om. Det er en fælles idé, vi har alle sammen både her i Danmark og i Sverige. Hvor de kommende afdelinger skal være, det er vi derfor fælles om at finde ud af.”

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800