Plads til mere i Aarhus

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Det er dumt at bygge for småt, når man nu er i gang. Og det gjorde vi da heller ikke, da vi etablerede os i Aarhus i 2020. Siden har vi skiftet navn fra LOHKE til Renta, og i afdelingen i den jyske hovedstad er der plads til både begejstring og masser af yderligere aktivitet. Den 1. august er der tre års fødselsdag i Logistikparken 23 i Aarhus-forstaden Brabrand.

Her kan vores depotchef Rasmus Mikkelsen og hans medarbejdere glæde sig over gang i udlejningsløjerne i det daglige. I hvert fald i stueetagen, for der er bygget så rigeligt, at Renta Brabrand faktisk har en hel 2. etage klar til ekspansion.

Det startede ellers noget mere ydmygt i Brabrand. Den første tid bestod afdelingen af en skurvogn, der var opstillet hos en vognmand i Tilst et solidt stenkast mod nord. Da stregerne så skulle slås til et egentligt byggeri, gav det ikke arkitekten hverken sved på panden eller søvnløse nætter. På Valseholmen i Hvidovre lå nemlig den perfekte model i skikkelse af firmaets hovedafdeling.

Så i store træk blev Brabrand en vellykket kloning af Hvidovre med kontorer, omklædningsfaciliteter, værksted og maskinhal. Plus hele 17.000 kvadratmeter areal med belægning.

Når depotchef Rasmus Mikkelsen gør mandskabsstyrken op, finder han brøkerne frem. Afdelingen har 3,5 medarbejdere, som arbejder med udlejning, og 2,5 der udgør salgsstyrken. En medarbejder på værkstedet tager sig af både service og reparationer af maskiner og materiel, og to mand står for klargøringen, når udlejet grej vender tilbage og skal vaskes, tjekkes og måske have udbedret mindre skader.

Der er masser af besøg hos Renta i Brabrand hver eneste dag, når kunder henter eller afleverer. Men meget skal også køres ud og afleveres af vores egne to chauffører med hver sin store lastbil. Den ene med fejeblad og den anden en stor blokvogn.