Renta afholder sit første Åbent Hus-arrangement

Torsdag d. 23. september afholder Renta maskinudlejning sit allerførste Åbent Hus-arrangement i Danmark. Alle er inviterede, og der bliver rig mulighed for at snuse til udvalget af maskineri og udstyr samt se de nyeste nyheder inden for maskinbranchen.

I kølvandet på coronapandemien er det langt om længe blevet muligt at samles igen. For Renta betyder det helt konkret, at det længe ventede Åbent Hus-arrangement kan afholdes for alle nuværende og interesserede kunder.

Åbent Hus-arrangementet finder sted på depotet i Glostrup torsdag d. 23. september i tidsrummet 12-16. Depotet i Glostrup er det største af Rentas nuværende tre depoter og rummer samtidig den store maskinpark, hvor det største udvalg af virksomhedens maskiner og udstyr er placeret.

I løbet af dagen vil der blive serveret mad og drikkelse til alle besøgende helt indtil kl. 16. Arrangementet foregår både udendørs og indendørs i flere forskellige værksteder og haller – der spises dog indendørs, så der er rig mulighed for at søge læ for vind og vejr.

Mulighed for at møde maskinleverandørerne ansigt til ansigt

Deltagerne til arrangementet vil få en unik mulighed for at møde leverandørerne bag maskinerne og dermed få besvaret alle spørgsmål vedrørende det store udvalg. Ifølge Allan er der også mange spændende nyheder i vente, som bliver præsenteret på selve dagen:

”Leverandørerne får lov til at præsentere alle deres nye produkter. Vi stiller dem i rubrikker. De bliver stillet op, så man kan komme og se de sidste nye maskiner og de sidste nye ting, som kommer – altså alle nyhederne. Dem har de med. Der er også nogle helt, ja jeg vil næsten sige verdensnyheder, som vi har med. Det får leverandørerne mulighed for at præsentere, men altså på vores vegne. De repræsenterer Rentas produktsortiment.”, siger han.

Åbent Hus giver altså alle eksisterende og potentielle kunder et unikt indblik i det nyeste udvalg af maskineri og udstyr. Informationer, som ikke bare kan findes på hjemmesiden eller via Renta Easy.

Alle er inviterede

Begivenheden er som udgangspunkt åben for alle, der har en interesse inden for maskiner og udstyr. Arrangementet henvender sig dog primært til erhvervslivet, hvor især entreprenører inden for anlægsbranchen er stærkt repræsenterede på listen over tilmeldte. Ifølge Allan har det været nødvendigt med tilmeldinger, men man kan også bare dukke op på selve dagen – også som privatperson:

”Vi har lavet lidt tilmeldinger, sådan så man lige skulle fortælle, hvor mange man kommer. Men altså man kan også bare komme der – der er plads til alle.”

Til selve arrangementet vil der være mellem 10-15 repræsentanter fra Renta – både ansatte i Danmark men også ansatte fra Sverige, der kommer for at byde de nye kunder velkommen her i Danmark.

Allan Brix forventer, at omkring 100 personer vil deltage i løbet af det tidsrum, arrangementet varer. Med et sortiment bestående af 200-300 maskiner er der helt sikkert nok at vise frem på dagen.

”Vi ser frem til det. Vi glæder os til at vise, hvad der er, og at folk kan komme og hilse på. Det er jo alle, der er velkomne.”, afslutter han.

For mere information

Allan Brix, KAM
allan.brix@renta.dk
+45 2948 1300