Renta deltager for første gang i messe på dansk jord

Fra d. 25.-27. august deltager Renta maskinudlejning i den store messe ”Have og Landskab 2021”, der finder sted under åben himmel. Det er første gang, at Renta udstiller på en messe i Danmark, hvor både små og store entreprenører samt private kunder har mulighed for at kigge forbi.

Efter mange måneders nedlukning grundet pandemien tegner der sig langt om længe et mere optimistisk billede inden for det danske erhvervsliv. For Renta betyder det, at der nu for alvor kan lægges en indsats i at komme ud og møde nye, potentielle kunder. I første omgang bliver det på den store messe ”Have og Landskab 2021”, hvis målgruppe primært er erhvervskunder og entreprenører, der arbejder inden for have-, anlæg-, og jordindustrien men også for private, der måtte have en interesse inden for netop dette felt.

Udstilling af maskiner og plads til gode snakke

Messen finder sted i Slagelse og er en udendørs messe, der er opdelt i tre segmenter: Maskinmarken, Skoven og Torvet, hvor Renta har sin egen stander placeret på Maskinmarken. Det er både sælgere, pladsmænd og også marketingsafdelingen i Sverige, der har været med til at planlægge og koordinere messedeltagelsen.

Allan Brix, KAM for Renta i Danmark, har selv været med til at planlægge og sætte det hele op, og han er også en af de sælgere, der er med til at repræsentere virksomheden på selve messen. På messen udstiller Renta flere maskiner, som appellerer til netop dette kundesegment:

”Det er et rimeligt fornuftigt udpluk. Der er helt fra de små maskiner til vores nye letvogne. Messen er jo møntet på anlægsgartnere, anlægsfirmaer og jordfirmaer m.m. Så det udstyr, vi har med, er også gravemaskiner, lifte o. lign. Vi har et fornuftigt, bredt udvalg med.”, siger Allan.

Udover et bredt udsnit af maskiner uddeles der både brochurer, visitkort og merchandise, som potentielle kunder og interesserede kan tage med hjem.

 

En oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed omkring Renta

Renta har siden det første depot åbnede på dansk jord haft en ambition om at komme ud og møde kunderne i øjenhøjde. Nu hvor det endelig er muligt, har man valgt at deltage i netop denne messe – men hvorfor?

”Det er for at få vores navn ud til så mange som muligt. Det kan man jo gøre på flere måder, men jeg vil tro, at den hurtigste måde at gøre det på nu, det er til messen her. Du kan også gøre det via magasiner og blade og alt muligt andet online, men det tager meget længere tid. Vi skal jo gøre opmærksom på os selv hos Renta, at vi er i landet, at vi investerer, og at vi er her.”, siger Allan.

 

”Det er første gang, vi deltager, og vi er jo lige kommet til landet. Vi skal have fat i nogen, og vi har da også snakket med nogle forskellige i dag – der har været nogen fra kommunerne, og der har været nogle anlægsgartnere, jordentreprenører og sådan lidt småt, meget småt. Men igen – vi skal jo også lige gøre opmærksom på, at vi er her. Den er lige begyndt, og dem der har været med før, siger, at torsdag og fredag er de dage, hvor der sker mest. Så det har vi til gode.”, siger Allan. ”Når det er overstået, kan man bedre fornemme, om det er noget, der er værd at bygge videre på.”, afslutter han.

For mere information

Allan Brix, KAM
allan.brix@renta.dk
+45 2948 1300