Lancering af Renta Easy gør det nemmere for kunder at leje maskiner fremover

Den internationale Fehmarn Link B2B Conference 21 (FLBC) bliver afviklet i Rødbyhavn i denne uge, og Renta maskinudlejning deltager på lige fod med andre små og store virksomheder inden for branchen. En spændende mulighed for at skabe nye netværk, som man hos Renta griber og ønsker at bygge videre på.

I kølvandet på pandemien er det langt om længe igen muligt at mødes fysisk – noget, som man fra arrangørernes side har glædet sig til længe. Sidste år, i 2020, blev Femern-konferencen nemlig aflyst, udskudt og senere afviklet virtuelt – til stor ærgrelse for alle involverede. Derfor er glæden særligt stor ved dette års konference, der bliver afholdt i fysiske rammer i hallen i Rødbyhavn torsdag d. 9. september. Der forventes op imod 600 deltagere, der dækker en lang række virksomheder inden for byggebranchen, og det er derfor en unik mulighed for at skabe et netværk. Allan Brix, KAM for Renta i Danmark, lægger da heller ikke skjul på, at interessen har været stor fra virksomhedernes side:

”Der er begrænsede pladser. Altså der er mange, der står på venteliste. Vi er jo heldige at være med. Der kunne nok have været tre gange så mange, men det er der bare ikke plads til. Det er en stor opgave.”, siger han.

Information om projektet og dyrkelse af netværk

Under konferencen vil der blive afholdt oplæg, taler og generel information omkring hele Femern-projektet, ligesom der også vil være stande for de forskellige virksomheder.

”Selve konferencen her på torsdag, det er en konference, der kort og godt fortæller, hvem der er med, hvem der kan lave nogle forskellige services og opgaver osv. Det er derfor, at vi er med – og det er derfor, at vores konkurrenter også er med på denne her konference.”, uddyber Allan.

Renta har fået en stand lige ved indgangen. Standene er små – blot 2,5 x 3 m, og der er derfor ikke meget plads at operere med – men det er nok til, at Renta kan skabe opmærksomhed omkring sig selv og få øget sit netværk, forklarer Allan:

”Der skal ikke sættes noget op, andet end at vi har sådan nogle roll-ups, som fortæller en masse om Renta, hvem vi er, og hvad vi kan. Vi har en 3-4 af de her roll-ups med, og så har vi brochurer, både på engelsk og dansk, og vi har vores invitation til vores åbent hus, visitkort og ja, hvad man nu ellers har med.”

Med fem repræsentanter fra Renta, der bl.a. tæller to sælgere, pladsmanden nede fra depotet i Rødby, depotchefen fra Vordingborg og Allan selv, er der rig mulighed for gode snakke med dem, der ønsker at kigge forbi standen:

”Der kommer jo mange underentreprenører på til denne her store anlægsopgave. Det er dem, vi skal have fat i og ud at fortælle, at vi er her, og vi kan levere maskiner, materiale, udstyr og hjælpe dem med forskellige opgaver.”, siger Allan.

Renta forventer at tage del i projektet

Hos Renta er ambitionen klar: ”Vi er der for at være med på Femern-projektet, altså med de maskiner, udlejning og services, som Renta nu laver. De services og det her udlejning, som Renta laver, det er det, vi vil have med på Femern. Vi skal være med på det her projekt.”, siger Allan.

Allerede på mandag åbner Renta den nye, officielle afdeling i Rødby, der ligger placeret lige ved siden af den kommende fabrik – og det er derfor helt oplagt, at Renta skal være med i det store Femern-projekt. ”Vi skal nok få leveret maskiner derned til – men hvor meget og hvordan og hvornår, det kan man ikke svare på. Ikke endnu.”, siger Allan. Han er desuden sikker på, at Renta har en masse godt at byde på til projektet:

”Det der skal være vores force, det er, at vi skal yde en ekstra indsats, og vi skal assistere entreprenørerne og kunderne med alt, hvad vi overhovedet kan hjælpe med. Altså at arbejde lidt ekstra og yde den der ekstra service – det er det vigtige. Det er det allervigtigste for os, så kunderne de er meget tilfredse med det, vi laver – det er det, det drejer sig om. Det er det, vi gerne vil præstere. Og så skal vi selvfølgelig sørge for ordentlige maskiner, nye maskiner, god kvalitet og levering til tiden – det er det vigtigste.”, afslutter han.

For mere information

Allan Brix, KAM
allan.brix@renta.dk
+45 2948 1300