Renta forbereder sig på en arbejdsom sommersæson

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Renta forbereder sig på en arbejdsom sommersæson

Sommerferien står for døren, og selvom mange danskere snart kan se frem til nogle længe ventede fridage, ser skemaet noget anderledes ud for Renta maskinudlejning. Bygge- og anlægsbranchen sover nemlig aldrig, og derfor forbereder Renta sig på at gå en travl og arbejdsom sommersæson i møde.

 

Der er fortsat fuldt tryk på kedlerne hos Renta. I de tre nuværende depoter er der god kundeaktivitet og interesse fra lokalområderne. Ifølge Allan, KAM for Renta i Danmark, er det hele forløbet nogenlunde efter bogen:

”Vi mangler stadig at få vores endelige byggetilladelse klar i Rødby. Det er trukket noget ud. Det er en arbejdsproces, der er i gang. Det tager sin tid. Men vi er ved at være ved startlinjen. Vordingborg kører også derudaf. Det går faktisk meget godt. Der kommer nye kunder til hver dag. Så det er fint, det går meget godt. Jeg vil sige, at Glostrup også er i opstart. Vi er også begyndt at leje ud derinde nu. Det er ikke kunder, der kommer ind til os, men det er os, der er ude hos kunderne.”

Afdelingen i Glostrup vil efter planen flytte adresse til nye lokaler blot 100 m væk allerede fra 1. august. ”Der er en del tilpasning bagefter, når vi er flyttet ind i det nye. Men man kan sagtens arbejde samtidig med, så det kommer ikke til at påvirke vores omsætning eller arbejde – det kommer til at køre derudaf.”, siger Allan.

Bygge- og anlægsbranchen holder ikke ferielukket

Med feriesæsonen for døren kunne man nemt fristes til at tro, at branchen lulles i søvn og kører på nedsat gear. Dette er dog langtfra tilfældet. Ferie er en by i Rusland, når man kommer fra bygge- og anlægsbranchen. Det er dyrt at sætte de store projekter på pause, og netop derfor er de også i gang stort set året rundt.

”Alle de store anlægsprojekter, offentlige projekter osv. de kører hele året, der er ikke noget, der hedder ferie – jo, til jul og nytår. Det er det eneste tidspunkt, hvor man holder lukket. Folk de går bare på ferie på skift, de lukker ikke helt ned. Det kan ikke lade sig gøre.”, siger Allan. Han tilføjer: ”Det samme gør vi også hos Renta. Det kan godt være, at der er en lille smule mere stille.”

Kunderne vil opleve samme tilgængelighed og serviceniveau

For Renta er det helt afgørende, at de forskellige depoter forsat er åbne og tilgængelige for kunderne under hele sommerperioden.

”Selvfølgelig bliver der lidt mere stille, men ikke meget. Det har jeg ikke observeret endnu. Der er stadigvæk gang i arbejdet, i projekterne osv. Man må bare gå på ferie på skift. Der skal jo være nogen hele tiden til at passe både det ene og det andet. Det sørger vi bare for at tilpasse hos Renta på de forskellige depoter, så der hele tiden er nogen. Det er jo sådan, det er. Det er vores opgave at sørge for, at der hele tiden er bemanding på og folk til at tage telefoner og hjælpe kunderne. Det er vores opgave at finde ud af, hvordan vi planlægger det.”, siger Allan.

Rentas kunder vil derfor ikke kunne mærke, at sommerferiesæsonen er skudt i gang – hverken nu eller længere ude på sæsonen.

 

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800