Renta klar med nye visioner oven på en sommer i genåbningens lys

Mens det meste af Danmark efterhånden kan se tilbage på en veloverstået sommerferie, har tiden langtfra stået stille hos Renta maskinudlejning. I løbet af sommeren har der været stor aktivitet i de forskellige depoter, ligesom perioden også har skabt plads og mulighed for at udvikle de langsigtede visioner for Rentas virke i Danmark.

Sommeren 2021 vil for mange blive husket for sin glohede fodboldfeber og ikke mindst den glædelige genåbning og optimisme, der er opstået i kølvandet på hele pandemien. Hos Renta har man med stor tilfredshed kunne mærke en god aktivitet gennem hele sommerferien fra både små og store kunder på tværs af hele landet, der er ved at få øjnene op for Renta. Alle depoter har haft og har fortsat åbent, selvom der fortsat mangler nogle små detaljer på de enkelte depoter:

”Vi har været i gang med at etablere det hele færdigt i Glostrup. Der er vi lige ved at sætte det sidste på plads og gøre alle de sidste ting klar, så det bliver rigtig flot og en rigtig fin afdeling – ligesom de andre steder vi har.”, siger Allan Brix, KAM for Renta Danmark. ”I Rødby er vi også begyndt så småt og har lavet – hvad kan man kaldet det – en midlertidig løsning, men som er godkendt og ok. Der er vi også i fuld gang.”, tilføjer han.

Genåbningen af samfundet muliggør øget eksponering for Renta

Selvom Renta ikke har været direkte påvirket af den nationale nedlukning, har det skabt begrænsninger for muligheden for at kunne markedsføre og eksponere Renta ordentligt i de forskellige lokalmiljøer. En øget eksponering bliver heldigvis en realitet nu, hvor virksomheden har brugt de seneste uger på at forberede sig til at tage del i både en messe og konference, der begge finder sted i den nærmeste fremtid:

”Vi er med på messe fra d. 25.-27. august – den hedder HL21 (Have & Landskab ’21), det har vi også sat os på her i sommerferien, så vi er klar til den messe. Det er jo bl.a. anlægsgartnere og anlægsfirmaer, der besøger det.”, forklarer Allan. ”Derudover har vi også meldt os til konference på Femernprojektet – det er her d. 9. september – der er Renta også med. Det er vores salgsfolk og mig selv, der deltager, sådan så vi kan få vist frem, hvem vi kommer til at være i Rødby. Det er jo dernede, hvor Femernprojektet kører fra, så der er vi også med.”

Allan lægger da heller ikke skjul på, at det bliver rart for Renta at kunne komme ud og møde potentielle kunder og virksomheder i øjenhøjde. ”Det har manglet lidt, men det kommer nu. Der er fuld fart på. Vi er i fuld gang.”, siger han.

Stort fokus på videreudvikling af eksisterende depoter

Selvom Renta har store visioner for fremtiden, slår Allan Brix fast, at firmaets nuværende hovedfokus vil være på at pleje og udvikle de eksisterende tre depoter, der er beliggende i henholdsvis Vordingborg, Rødby og Glostrup:

”Vores fokus er helt klart på at få rigtigt gang i de depoter, vi har åbnet nu. Det er jo klart. Der ligger alt fokus på det nu – der vil vi være rigtig på. Vi arbejder stadigvæk i hele landet, det gør vi, og vi vil gerne arbejde i hele landet, men vores hovedfokus er her i Storkøbenhavn, Sjælland, Lolland-Falster, Rødby, Femern og så fremdeles.”, afslutter han.

For mere information

Allan Brix, KAM
allan.brix@renta.dk
+45 2948 1300