Renta sørger for kvalitetssikring af maskiner på egne værksteder

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Renta sørger for kvalitetssikring af maskiner på egne værksteder

Udlejning af det bedste maskineri og udstyr er det, som Renta ønsker at stå for både nu og i fremtiden. Derfor har Renta også egne værksteder til rådighed, der løbende er med til at kvalitetssikre de produkter, der når ud til kunderne på de enkelte depoter.

En stigende efterspørgsel på nye maskiner fra både små og store entreprenører giver øget travlhed hos de forskellige depoter på Sjælland. Lige nu er det en stor udfordring at få leveret alle maskinerne hjem. Ifølge Allan Brix, KAM for Renta i Danmark, skyldes det sandsynligvis coronapandemien: ”Fabrikkerne kan ikke følge med produktionen, der er mange restordrer osv. Det er det store problem. Men igen – vi tager det, vi kan få fat i. Alle vores produkter er stadig i høj kvalitet, og det er anerkendte og gode mærker alle sammen.”

 

Alle maskiner gennemgås fra top til tå efter enhver endt udlejning

Det er ganske afgørende, at alle maskiner står knivskarpt og virker som de skal før enhver udlejning. Derfor følger man hos Renta klare procedurer, der er med til at garantere de bedste produkter til kunderne.

”Vi har jo en proces, når maskinen kommer tilbage fra udlejning. Den bliver skrevet ind i systemet, når den kommer tilbage, og så har vi en pladsmand, der gennemgår den og ser efter, om der er fejl, mangler eller noget, der er gået i stykker. Derefter kommer den på værksted, hvis der er nogle reparationer, der skal udføres. Når det er overstået, får den en klargøring og et stempel igen. Så er den klar til udlejning.”, forklarer Allan.

Udover klargøringen følger der også en række krav om obligatoriske serviceeftersyn med, som løbende skal overholdes. Disse eftersyn er lovpligtige og sker i intervaller baseret ud fra det samlede timeforbrug, halv- eller helårlige eftersyn m.m. ”Noget af det kan vi selv gøre, og noget af det skal vi have en ekstern på i henhold til sikkerhedsprocedurerne og forskrifterne. Især hvis det er helt nye maskiner med garanti på. Der er det leverandørerne, der står for de her eftersyn.”, siger Allan.

For Renta er det vigtigt, at kunden altid får de nødvendige maskiner stillet til rådighed – også selvom at der måtte være problemer med de udlejede maskiner. ”I første omgang sørger vi for, at kunden får det, de skal bruge, og hvis det viser sig, at det kan skyldes fejlbetjening eller et eller andet, så tager vi dialogen bagefter med kunderne. I første omgang gælder det om at skifte tingene ud, så kunden kan få gjort sit arbejde færdigt.”, uddyber Allan.

 

Egne værksteder gør det effektivt at sikre en god service og reparation

Tid er et af de mest dyrebareste ressourcer, der findes. Hos Renta ønsker man derfor at skabe den bedste service og tilgængelighed for de enkelte kunder, så ventetiden på reparation og service af maskiner minimeres. Derfor har Renta allerede i skrivende stund et lille værksted beliggende i både Glostrup og Vordingborg. Når afdelingen i Glostrup efter planen flytter adresse d. 1. august, følger der et stort værksted og andre faciliteter med, der i fremtiden vil gøre det endnu lettere at sikre den bedste reparation og klargørelse af både store såvel som små maskiner.

 

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800