Samarbejdsaftaler sikrer en kvalitetsstempling af Renta

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Samarbejdsaftaler sikrer en kvalitetsstempling af Renta

Hos Renta sigter man hver dag målrettet efter at udbyde den bedste service, professionelle maskiner og stor tilgængelighed for kunder i hele bygge- og anlægsbranchen. Derfor indgår Renta allerede i visse samarbejdsaftaler, og flere er efter sigende på tegnebrættet, så kunderne altid er sikret de bedste forudsætninger, når de lejer udstyr af Renta.

I alle brancher er det snarere normen end undtagelsen, at man indgår i et samarbejde på tværs af organisationer og virksomheder for at opnå en række fordele til glæde for både virksomheden selv såvel som kunderne. Dette er også tilfældet hos Renta, som allerede i skrivende stund er medlem af Dansk Industri og Byggeri – selvom et medlemskab altså er ganske frivilligt. Men ifølge Allan Brix, der er KAM for Renta i Danmark, ligger der flere overvejelser bag:

”Man gør det jo for at få lidt viden omkring, hvad der rører sig, og hvad der sker inden for branchen. Der ved de jo en masse omkring det. Rent juridisk kan man også få noget bistand fra dem. Når du er med i sådan en organisation, er det jo også et krav, at du som virksomhed skal have orden i dine ting – vores lønninger, vores arbejde, certificeringer m.m. – altså såkaldte kontrolordninger. Det er jo noget, som kommer vores kunder til gode.”

Et kvalitetsstempel både for nu og i fremtiden

Rent praktisk betyder Rentas medlemskab i diverse brancheorganisationer, at kunderne er garanteret gode rammer og vilkår, når de lejer maskiner og udstyr gennem virksomheden. Netop af samme grund har Renta flere nye organisationer i kikkerten, der kan være med til at kvalitetsstemple virksomheden yderligere og styrke Rentas profil udadtil:

”Vi har også andre organisationer i udlejningsbranchen, og dem er vi da også i gang med at kigge på og skal være medlem af. Det er fx noget, der hedder DRA – Danish Rental Association betyder det helt nøjagtigt. Det er også en af dem, som vi i Renta vil være med i på et tidspunkt. Så er der også noget, der hedder liftkontrolordningen og maskinkontrolordningen; det er jo sådan nogle mærker, der er medvirkende til, at vores maskiner bliver lavet og serviceret efter nogle bestemte regler og standarder. Det er også noget, som Renta vil være medlem af.”, siger Allan.

Derudover samarbejder Renta med andre virksomheder omkring de større, individuelle projekter – heriblandt Femernprojektet – hvor det er afgørende at drage nytte af hinandens ekspertise og kompetencer på tværs af fagligheder, så kunden er sikret det allerbedste resultat. Kunden er nemlig altid i fokus hos Renta, og det er derfor afgørende ved hvert enkelt projekt, at det hele går op i en højere enhed.

Fremtidige messer og udstillinger som et levende visitkort udadtil

For Renta er det afgørende at være der, hvor kunderne er. Derfor er man i virksomheden heller ikke afvisende over for at deltage i fremtidige messer og udstillinger på den anden side af pandemien for at vise det store udbud af maskiner og udstyr, man kan tilbyde:

”Hvert andet år har man i Danmark en HI-messe i Herning. Det er sådan en entreprenørmesse eller maskinmesse, hvor vores leverandører udstiller, men hvor man også selv som udlejer kan udstille – dem er der nogle af. Vi har også snakket om, hvorvidt vi måske skal prøve at kigge på det på et tidspunkt – men lige nu har vi nok at se til. Det kræver en hel del at stable sådan noget på benene, hvis man skal være med i det. Det tager meget tid og kræver en del ressourcer.”, siger Allan.

I skrivende stund er Renta fortsat i færd med at åbne nye depoter fordelt rundt på Sjælland, og alt fokus er derfor lagt i at sikre den bedste opstart og service over for kunderne i lokalområderne. I fremtiden er det dog ikke udelukket, at man vil kunne støde på Rentas faner i en kommende udstilling.   

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800