Snart klar i Sakskøbing

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Det er torsdag den 4. maj, det sker: Renta åbner sin nye afdeling i Sakskøbing på Lolland med åbent hus og reception.

Mark Fris Hansen, 46 år, bliver afdelingsleder i Sakskøbing, og han kommer i den grad på hjemmebane hos Renta på Industrivej 8. Han er opvokset i Sakskøbing, hvor han også bor, og som selvstændig har han haft autoværksted i 13 år. Heraf de seneste fire år fra adressen, som Renta nu har overtaget og nyindretter til udlejningsvirksomhed.

Nu kommer Renta-skiltet op på facaden, og vi får et nyt, sydligt domicil med masser af plads og muligheder. Bygningen har tidligere huset et autofirma med værksted, og derfor er den særdeles velegnet til maskin- og materieludlejning. Vi indretter med administration, værksted til klargøring og service, samt lager til småmaskiner. Det store grej placerer vi udendørs, hvor der er rigeligt med plads.

Renta Lolland ligger ”lige rundt om hjørnet” i forhold til Sydmotorvejen. Foruden Mark Fris Hansen som afdelingsleder, får yderligere fire Renta-folk deres daglige dont på Industrivej 8. Nemlig en klargøringsmand, en mekaniker og servicemedarbejder, en sælger og en chauffør.

Husk datoen den 4. maj: Åbent hus hos Renta i Sakskøbing.