Er du én af vores nye kolleger i Aarhus?

13 jan, 2023

Vi har travlt i vores afdeling i Aarhus, og vi leder derfor efter to nye kolleger. Er du vores nye UDLEJNINGSKONSULENT eller SERVICEMEDARBEJDER til vores vaskeplads?

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til som SERVICEMEDARBEJDER på vores vaskeplads?

Opgaverne er utrolig afvekslende og kan variere fra time til time, men din hverdag vil hovedsagelig bestå af at vask, vedligehold samt mindre klargøringsopgaver på vores materiel, så det er i den bedste stand inden det køres ud til en ny kunde. Du er samtidig med til at optimere sikkerheden på vores materiel.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til som UDLEJNINGSKONSULENT?

Som udlejningskonsulent i Team Renta er service én af de vigtigste opgaver i løbet af din dag, når du modtager ordrer og forespørgsler telefonisk fra Verdens Bedste Kunder og ekspederer vores ”strøg-kunder” ved at rådgive i valg af korrekt materiel til opgaven. Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i Aarhus samt vores øvrige udlejningskonsulenter rundt i landet. Jobbet kræver, at du har flair for IT og ikke er bange for at arbejde ved en PC og måske har du endda arbejdet med Navision tidligere.

Hvad forventer vi af vores nye kolleger?

Om du har brancheerfaring eller ej er ikke afgørende, vi prioriterer højere, at du kender vigtigheden af at være en del af et team, der er med til at skabe fundament for de gode kundeoplevelser.

Vi ser gerne, at du er omhyggelig og selvkørende i dit arbejde og er udstyret med et godt overblik – også i pressede situationer, hvor du fortsat er kunde- og serviceminded og bevarer det gode humør.

Du har selvfølgelig et gyldigt kørekort og truckcertifikat.

Team-ånden er vigtig for os, så vi forventer, at du har lyst til at være med på rejsen i en ambitiøs virksomhed i en hastigt voksende branche og aktivt deltager i den fortsatte vækst og udvikling af Team Renta.

Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ‘smitte’ dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.

Lyder ét af disse job som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Servicemedarbejder, Aarhus” eller ”Udlejningskonsulent, Aarhus”.

Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus Mikkelsen på telefon 29 69 94 27.