Er du én af vores nye kolleger på værkstedet i Hvidovre?

23 jan, 2023

Vi har travlt i vores værksted i Hvidovre, og vi leder derfor efter nye kolleger. Er du vores nye MEKANIKER eller SMED?

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til som MEKANIKER?

Opgaverne er utrolig afvekslende og kan variere fra time til time, men din hverdag vil hovedsagelig bestå af at vedligeholde vores materiel, så det er i den bedste stand. Dette sker i form af fejlfinding, reparationer og mindre smedeopgaver. Du er samtidig med til at lave sikker­hedseftersyn og almindelig service på vores materiel. Alt sammen opgaver, som du nemt bestrider grundet din solide erfaring med reparation og vedligeholdelse af materiel og kendskab til el/hydraulik mm.

Stillingen kræver et gyldigt kørekort og gerne et truckcertifikat.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til som SMED?

Også her er opgaverne utrolig afvekslende og kan variere fra time til time, men din hverdag vil hovedsagelig bestå af reparationer og opretning af mindre skader på vores materiel, både i stål og aluminium. Om din baggrund er en uddannelse som smed eller vognopbygger er ikke afgørende, vigtigst er, at du er med til at optimere kvaliteten på vores materiel.

Hvad forventer vi af vores nye kolleger?

Om du har brancheerfaring eller ej er ikke afgørende, vi prioriterer højere, at du kender vigtigheden af at være en del af et team, der er med til at skabe fundamentet for de gode kundeoplevelser.

Vi ser gerne, at du er omhyggelig og selvkørende i dit arbejde og er udstyret med et godt overblik – også i pressede situationer, hvor du fortsat er kunde- og servicemindet og bevarer det gode humør.

Stillingen kræver et gyldigt kørekort og gerne et truckcertifikat.

Team-ånden er vigtig for os, så vi forventer, at du har lyst til at være med på rejsen i en ambitiøs virksomhed i en hastigt voksende branche og aktivt deltager i den fortsatte vækst og udvikling af Team Renta.

Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ”smitte” dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.

Lyder ét af disse job som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Mekaniker” eller ”Smed”. Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte værkfører, Klaus Thomsen på telefon: 29 69 94 22