Er du vores nye kollega i Team Renta i Hillerød?

8 feb, 2024

Vi har travlt i vores afdeling i Hillerød, og leder derfor efter en ny kollega.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til som servicemedarbejder?

  • Vask og tankning af vores materiel efter endt lejemål. Dette vil være hovedområdet de første 3 måneder, så du lærer vores materiel at kende. Når du er klædt på til det, vil du også indgå i nedenstående opgaver
  • Klargøring af materiel efter anvisningen fra vores system
  • Mindre reparationer af materiellet
  • Lave funktionskontrol inden udlevering
  • Pakke ordre til udlevering
  • Udlevering af materiel til vores kunder
  • Modtage materiel fra vores kunder, efter end lejemål
  • Registrering af forbrug, fejl og mangler efter endt lejemål
  • Papirgang ved udlevering/modtagelse af materiel
  • Div. ad hoc-opgaver

Hvad forventer vi af vores nye kollega?

Om du har brancheerfaring eller ej er ikke afgørende, vi prioriterer højere, at du kender vigtigheden af at være en del af et team, der er med til at skabe fundament for de gode kundeoplevelser.

Vi ser gerne, at du er omhyggelig og selvkørende i dit arbejde og er udstyret med et godt overblik – også i pressede situationer, hvor du fortsat er kunde- og servicemind og bevarer det gode humør.

Derudover har du et gyldigt kørekort og truckcertifikat.

Team-ånden er vigtig for os, så vi forventer, at du har lyst til at være med på rejsen i en ambitiøs virksomhed i en hastigt voksende branche og aktivt deltager i den fortsatte vækst og udvikling af Team Renta.

Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette. Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ”smitte” dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.


Lyder dette job som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Servicemedarbejder – Hillerød”. Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder, Brian Olsen på telefon 30 50 71 03.

Andre stillinger

Læs også…

No results found.