Er du vores nye lønbogholder i Hvidovre?

6 mar, 2023

Kunne du tænke dig at blive en del af en lønafdeling i en international virksomhed? Så er denne stilling den helt rette for dig, der er talstærk, omhyggelig og struktureret.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til?

Som vores lønbogholder vil du først og fremmest holde styr på tids- og fraværsregistrering og løn, og du bliver dermed en central kollega i Team Renta. Du administrerer selvstændigt hele processen med opsamling og registrering af data til udbetaling og afstemning af løn, både internt og til e-Indkomst.

Desuden administrerer du refusioner omkring sygedagpenge, løntilskud, barsel og fleksjob mv.

Du får et tæt samarbejde med HR i forbindelse med personaleadministration og derudover vil du få et tæt samarbejde med dine nærmeste kolleger i finansbogholderiet.

Med afdelinger i hele landet, vil du få en bred berøringsflade og tæt dialog med hele Team Renta er en naturlig del af din hverdag.

Maskinudlejning til professionelle - Renta Materieludlejning

Hvad forventer vi af dig?

Vi ser dig gerne som en kollega, der har stor erfaring med lønudbetaling, og gerne fra en international virksomhed. Du er pålidelig og kan arbejde selvstændigt og struktureret med god kvalitet i udførelsen af dine opgaver, og du er fleksibel i forhold til, at lønnen skal køres til aftalt tid og overholde aftalte deadlines.

Du brænder for en høj kvalitet og service i lønbogholderiet, og har du lyst til at arbejde med løn, overenskomster og HR-administration, som du har flere års erfaring med.


Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et Team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ‘smitte’ dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.


Lyder jobbet som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Lønbogholder”.

Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte, Carsten Lohmann via mail: job@renta.dk eller Carina Sjørup på 29 69 94 37.