Er du vores nye RESERVEDELSDISPONENT i Hvidovre?

23 jan, 2023

Til vores værksted i Hvidovre, leder vi efter dig, der kan opbygge, vedligeholde og styre et reservedelslager.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til som reservedelsdisponent?
Din hverdag består i at opbygge et reservedelslager, holde daglig orden og struktur. Derudover vil du have daglig kontakt med værkstedet, klargøringen, modtagelsen og andre kolleger, der måtte have behov for reservedele. Du vil have kontakt til leverandører for at foretage bestillinger, arrangere levering, og opfølgning på ordrer. Herudover vil du skulle; godkende fakturaer fra leverandører, udfærdige tilbud på reservedele og oprette/vedligeholde varekort.


Hvad forventer vi af vores nye kollega?

Om du har brancheerfaring eller ej er ikke afgørende, vi prioriterer højere at du har teknisk indsigt, erfaring med at opbygge og vedligeholde et reservedelslager samt viljen til at lære. Derudover, at du kender vigtigheden af at være en del af et team, der er med til at skabe fundament for de gode kundeoplevelser.

Vi ser gerne, at du arbejder struktureret, er omhyggelig, selvkørende i dit arbejde og er udstyret med et godt overblik – også i pressede situationer, hvor du fortsat er serviceminded og bevarer det gode humør. Stillingen kræver et gyldigt kørekort og gerne et truckcertifikat.

Team-ånden er vigtig for os, så vi forventer, at du har lyst til at være med på rejsen i en ambitiøs virksomhed i en hastigt voksende branche og aktivt deltager i den fortsatte vækst og udvikling af Team Renta.

Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ”smitte” dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.

Lyder dette job som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Reservedelsdisponent”. Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Klaus Thomsen på telefon: 29 69 94 22