Er du vores nye udlejningskonsulent i Hvidovre?

11 maj, 2023

Til vores hovedkontor i Hvidovre, søger vi dig der brænder for at yde den bedste kundeservice i branchen.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til?

Som udlejningskonsulent i Team Renta er service én af de vigtigste opgaver i løbet af din dag, når du modtager ordrer og forespørgsler telefonisk fra Verdens bedste kunder og ekspederer vores ”strøg-kunder” ved at rådgive i valg af korrekt materiel til opgaven.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i Hvidovre samt vores øvrige udlejningskonsulenter rundt i landet.

Hvad forventer vi af dig?

Som udlejningskonsulent er du vores stemme ud af til, så det er vigtigt, at du kan lide at have med kunder at gøre. Det er fordel, hvis du har branchekendskab og teknisk viden og forståelse, men det vigtigste er, at du er serviceminded. Da vi er et team forventer vi at du er fleksibel, glad og frisk af sind. Du er vant til at arbejde med IT.


Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ‘smitte’ dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.

Lyder jobbet som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Udlejningskonsulent, Hvidovre”.

Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte depotchef, Jens Christian Hermansen, på telefon 30 38 91 02.