Mekaniker i Aarhus

3 jan, 2023

Til vores afdeling i Aarhus, leder vi efter dig, der vil være med til at vedligeholde vores materiel og som kender vigtigheden af at være en del af et Team, der er med til at skabe fundament for de gode kundeoplevelser.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til?

Opgaverne er utrolig afvekslende og kan variere fra time til time, men din hverdag vil hovedsagelig bestå af at vedligeholde vores materiel, så det er i den bedste stand. Dette sker i form af fejlfinding, reparationer og mindre smedeopgaver. Du er samtidig med til at lave sikkerhedseftersyn og optimere sikkerheden på vores materiel. Herudover vil du have overblikket over vores reservedele, som du får til opgave at bestille.

Hvad forventer vi af dig?

Du har en solid erfaring med reparation og vedligeholdelse af materiel og kendskab til el/hydralik, og du har gerne en baggrund som lastvogns-, auto-, landbrugs-, entreprenørmaskin- eller liftmekaniker. Du er omhyggelig og selvkørende i dit arbejde og du har et godt overblik – også i pressede situationer, hvor du fortsat er kunde- og serviceminded og bevarer det gode humør. Du har flair for IT og er ikke bange for at arbejde ved en PC. Du har selvfølgelig et gyldigt kørekort og truckcertifikat og paragraf 17 (tidl. 26).

Team-ånden er vigtig for os, så vi forventer, at du har lyst til at være med på rejsen i en ambitiøs virksomhed i en hastigt voksende branche og aktivt deltager i den fortsatte vækst og udvikling af Team Renta. Som en del af Team Renta skal du trives med, at tingene nogle gange går stærkt – men vi bestræber os på at have det sjovt imens.

Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ‘smitte’ dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.

Lyder jobbet som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Mekaniker, Aarhus”.
Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Rasmus Mikkelsen på telefon 29 69 94 27.