Skal du lede det største Renta udlejningsdepot i Danmark?

25 maj, 2023

Da vores nuværende depotchef har fået en ny stilling i Renta, søger vi dig der brænder for den gode ledelse, drift og udvikling af vores medarbejdere på vores største site i Danmark.

Hvilke arbejdsopgaver kan du se frem til?

Som depotchef i Hvidovre, bliver du leder for Rentas største udlejningsdepot, placeret i Hvidovre, herunder udlejningen, modtagelsen og vask & klargøring og overordnet ledelse af dertilhørende medarbejdere. I denne stilling er det vigtigt at klæde medarbejderne godt på til at give kunden professionel rådgivning om hvordan vi bedst kan løse deres behov, samt hvordan de instruerer kunder i korrekt brug af udstyr og yder den bedste kundeservice.

Derudover vil din dagligdag blandt meget andet, gå med at;

  • Lede og fordele opgaver, aktivere, motivere og udvikle medarbejdere
  • Sikre overholdelse af alle gældende sikkerhedsregler
  • Indgå i den daglige drift af afdelingen i spidsbelastninger
  • Bemandingsadministration i form af at godkende timer og fravær samt udarbejde vagtplaner
  • Sikre registrering af relevant data i vores ESG-system
  • Økonomisk ansvarlig for eget depot, herunder sikring af fakturagodkendelser
  • Tæt samarbejde med øvrige ledere i virksomheden om ovenstående

Du vil i dagligdagen have mange berøringsflader – både i Hvidovre samt med øvrige kolleger rundt i landet.

Hvad forventer vi af dig?

Som vores kommende depotchef forventer vi, at du har gode IT-færdigheder, gode koordineringsevner samt gode samarbejdsevner på tværs af hele organisationen.


Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig have et godt overblik. Du er fleksibel, glad og ser positivt på dagens udfordringer. Du er serviceminded og har lyst til at deltage i den fortsatte vækst og udvikling af Team Renta. Da et godt arbejdsmiljø og en høj sikkerhedsstandard er vigtigt for os, forventer vi, at du arbejder seriøst med dette.

Du har gyldigt kørekort og taler og skriver dansk.

Hvad får du som ansat hos os?

Du kan se frem til en alsidig stilling med spændende faglige udfordringer, som du selv er med til at præge. Du vil blive en del af en virksomhed i hurtig vækst og et team af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, frugtordning og vi har en personaleforening, der sørger for sociale aktiviteter på tværs af afdelinger og landsdele. Hos os har vi en uformel og god tone, og vi har i virksomheden generelt fokus på det gode arbejdsmiljø, og vi leder efter dig, som både kan se værdien i et godt arbejdsmiljø samt bidrage positivt til dette.

Du vil selvfølgelig også få en grundig introduktion og oplæring, ligesom vi nok skal sørge for at ‘smitte’ dig med vores entusiasme og interesse for branchen generelt.

Lyder jobbet som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV på mail til job@renta.dk og mærk den ”Depotchef, Hvidovre”.

Ansættelse er snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte driftschef, Jan Jørgensen, på telefon 29 48 13 02.