Et solidt team er Rentas nøgle til succes

Renta har snart haft åbent i et år. Der har derfor været et stort fokus på at starte nye depoter op og samle et dygtigt team fra bunden. Hos Renta maskinudlejning er man lykkedes med begge dele, og nøglen til succes har været et dygtigt og kompetent medarbejderteam, der samarbejder om at løse både små og store opgaver til gavn for kunderne.

Det står klar og tydeligt som det allerførste budskab på Rentas hjemmeside: ”at bygge er en holdsport.” Et slogan, der fortæller noget om Rentas måde at drive virksomhed på. I virksomheden er det nemlig teamwork fremfor alt andet, der driver værket – som Allan Brix, KAM for Renta i Danmark, også uddyber:

”Det er ikke enkeltpersoners præstationer. Det har det aldrig været – og bliver det heller aldrig. Vi er en række af personer, som er involveret i det her. Der er sælgere, mekanikere, pladsmænd og klargøringsfolk, depotledere – der er mange. Det gælder om, at man skal være et godt og solidt team af gode medarbejdere. Det er vejen frem. Enkeltpersoner kan ikke køre sådan noget her. Det er det, der menes med holdsport: det er teamwork.”

Renta åbnede sit første depot i Vordingborg tilbage i december 2020 og står i dag, lige knap et år efter, med tre depoter fordelt rundt på hele Sjælland. Der er derfor blevet ansat en masse medarbejdere, der i dag er med til at holde gang i hjulene.

”Vi har fået samlet et godt team efterhånden i depoterne. Vi har jo tre depoter, så vi er stadigvæk nye, og vi er stadig i opstarten osv. Men der er ved at være fundet nogle rigtig gode, dygtige og kompetente medarbejdere til det. Det synes jeg i hvert fald.”, siger Allan.

 

En fordel at starte op fra bunden

Der har været meget at se til hos Renta i løbet af det første år, og man kunne måske nemt tro, at det har været kaotisk at starte nye depoter op fra bunden samtidig med, at man har skulle sammensætte et helt nyt team og finde sit ben at stå på. Men ifølge Allan har det også været en fordel for medarbejderne:

”De får lov at være med helt fra starten af og være med til at præge og opbygge depoterne og firmaet som det, man godt kunne tænke sig – også i Rentas ånd selvfølgelig og i den strategi, som Renta nu har lagt. Det er plusserne ved at være med helt fra begyndelsen. Man får lov at sætte sit fingeraftryk på det. Det vil jeg sige.”, siger han.

Alle medarbejderne mødes fysisk en gang om måneden for at samle trådene fra de forskellige depoter. I fællesskab kan der løses forskellige udfordringer og samtidig tages stilling til nye opgaver og strategier i fremtiden. Der er derfor brug for alle og enhver, der kan bidrage med hver deres erfaring og ekspertise.

 

Teamet er til for kunderne

Den gode holdånd og stærke fællesskab blandt medarbejderne hos Renta er noget, der giver genlyd blandt kunderne – selvom der stadig skal justeres på enkelte ting engang imellem:

”Der er positive tilkendegivelser fra flere og flere. Selvfølgelig er der også noget, hvor man skal gøre tingene bedre, men sådan er det altid i starten. Så får vi det rettet op og får ændret på tingene, og så er de glade og kommer tilbage og er positive overfor, at man har fået ændret på det, så det kører rigtigt.”, siger Allan.

 

Søger stadig nye medarbejdere

Det går fremad hos Renta, og derfor er man altid åben for at modtage uopfordrede ansøgninger – hvad end det er på skrift eller i form af et fysisk fremmøde på et af depoterne.

”Vi har brug for flere medarbejdere stille og roligt. Vi er slet ikke fuldtallige endnu – slet ikke. Der er stadig personale, der skal ansættes.”, afslutter Allan.

 

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800