Vi tilbyder

EFFEKTIVISER DIN ARBEJDSPLADS
– LøSNINGEN LEJER DU AF OS!

 

Råd til at leje

Du vil naturligvis gerne disponere over de mest effektive maskiner og udstyr, som er muligt, til hvert job. Lige så klart er det, at maskinerne skal være arbejdsduelige lige fra første øjeblik. En effektiv måde at løse problemet på er at leje. Ikke bare en maskine, men et helt koncept.

Beskriv dine behov for os, så kommer vi med anbefalinger og forslag til løsninger. Vores personale uddannes løbende i vores maskiners kapacitet og anvendelse.

 

Økonomi

Du lejer de unikke ressourcer, du har brug for, når du vil, i den rette mængde – kun i den tid, hvor du vitterlig har brug for dem. Beregningen bliver enklere, du kender omkostningerne fra starten. Lejealternativet er næsten altid billigere end at eje, i forhold til timeudnyttelsen.

 

Teknik og funktion

Alle vores enheder leveres til kunden i klargjort og vedligeholdt stand. 

Skulle der alligevel ske et uheld, reagerer vi omgående og udfører reparation eller udskiftning. Vi passer på din arbejdstid. Som en bevidst strategi forsøger vi altid at have det nyeste og bedste inden for maskiner og udstyr. Og i tilstrækkelig mængde, så vi kan imødekomme flere behov samtidigt.

Moduler

varme-udstyr

Transport

Stillads

Fald-sikring

Bygge-pladshejs

Bygge-plads-el