BYGGEPLADS-EL

MIDLERTIDIG BYGGEPLADS-EL

Uanset byggeriet eller projektet er én ting sikker og vis: Elforsyningen på arbejdspladsen er vigtig. Renta bidrager både med viden og ressourcer, for at slutresultatet skal blive pålideligt og driftssikkert i hele projektperioden.

På en byggeplads eller i et projekt er en sikker elforsyning uden forstyrrelser central. Vi ved, hvad der kræves af den midlertidige elforsyning på byggepladsen, for at dit arbejde skal forløbe så glat som muligt, uanset hvilket behov du har. For at kunne udvikle den bedste løsning til ethvert projekt har Renta et bredt sortiment inden for elforsyning, både i forhold til el men også varmekabler og belysning. Vi udlejer ikke bare det, der skal bruges, men hjælper dig også med at kortlægge behovene for en elforsyning fra start til slut. Renta træder gerne tidligt ind i processen, da behandlingstiden hos elselskaber kan variere; det kræver også en hel del planlægning og forskellige dokumenter, og da er det godt at have god tid inden byggestart. Vores uddannede og autoriserede elektrikere udfører beregning, dimensionering og installation på stedet. Under projektets afvikling hjælper vi også til med løbende service og tilpasninger af anlægget. Når projektet er afsluttet, håndterer vi naturligvis også afmonteringen og transporter.

 

Vores løsninger inden for byggeplads-el

  • Midlertidig elforsyning
  • Varmekabel
  • Belysning
  • Tilbehør såsom forlængerledninger.

 

Spørg os om midlertidig byggeplads-el

Har du spørgsmål til forskellige typer af byggeplads-el og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.