TRAFIKANORDNINGER (TA)

MIDLERTIDIGE TRAFIKANORDNINGER (TA) TIL SIKRE VEJE

Ved vejarbejde og andre projekter på og op til trafikerede veje er der brug for forskellige slags midlertidige trafikanordninger (TA). Renta tilbyder helhedsløsninger og udlejning af alle typer af TA-materiale.

Hver arbejdsplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Vores tjenester og produkter inden for TA kommer derfor ikke som færdige løsninger, men tilpasses fra gang til gang. Vi hjælper til med TA-planen og bistår med alt tænkeligt materiale såsom vejbump, afspærringer, skilte og trafiksignaler. Renta er gerne med allerede fra projektets start, for at du skal få den mest effektive og passende løsning; vi hjælper dig med planlægning, transport, montering på stedet og løbende tilpasninger under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, tager vi os desuden af afmonteringen.

 

Vores løsninger inden for TA

  • TA-planer: En Trafikanordningsplan (TA-plan) er påkrævet ved arbejde hos danske Trafikverket og på de fleste kommunale gader i Danmark. Renta hjælper dig med at udarbejde TA-planer og få dem godkendt.
  • TMA-biler: Truck Mounted Attenuator (TMA-biler) er mobile påkørselsbeskyttelser ved forskellige typer af midlertidigt vejarbejde og ulykker, normalt et arbejdskøretøj eller en lastbil.
  • Trafikbuffer: En trafikbuffer er en midlertidig afspærring eller beskyttelse, der øger sikkerheden ved vejarbejde, både for arbejdere og forbipasserende trafikanter. Renta rådgiver og udlejer forskellige løsninger.
  • Barrierer: Barrierer på en arbejdsplads beskytter både dem, der arbejder der, og trafikanterne, der passerer. Renta rådgiver og udlejer forskellige slags løsninger.
  • Vejbump: Renta udlejer forskellige typer af vejbump til reduktion af hastigheden, f.eks. omkring et vejarbejde eller en arbejdsplads.
  • Afspærringer: Afspærringer såsom spærregitre afspærrer et område eller en vej på en tydelig og effektiv måde. Renta rådgiver og udlejer forskellige slags afspærringsløsninger.
  • Vejskilte: Vejskilte informerer trafikanter og forbipasserende om eksempelvis hastigheder, placering og advarsler. Rentas sortiment inden for vejskilte er bredt.
  • Trafiksignaler: Trafiksignaler er en effektiv måde at regulere trafikken på, f.eks. ved et vejarbejde. Renta udlejer trafiksignaler med forskellige funktioner.

 

Arbejde på vejen kræver uddannelse

Med uddannelse og viden mindskes risikoen for arbejdsulykker betydeligt. Ud over udlejning tilbyder Renta også forskellige uddannelser. Alt arbejde på vejen kræver uddannelse; vi tilbyder kurserne Arbejde på vej 1 og 2, hvor niveau 1 er til alle, der arbejder på veje, og niveau 2 er til dig, der er fører af et vejvedligeholdelseskøretøj.

 

Spørg os om TA

Har du spørgsmål til forskellige typer af midlertidige trafikanordninger og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.