Travlhed og stigende efterspørgsel på depotet i Glostrup

Renta A/S - Maskinudlejning til professionelle

Travlhed og stigende efterspørgsel på depotet i Glostrup

I depotet på Glostrup oplever man i disse uger en stigende efterspørgsel fra nye kunder. Med helt nye maskiner på markedet til konkurrencedygtige priser er der noget, der tyder på, at kunderne er kommet for at blive – og der er derfor allerede nu en målsætning om at udvide forretningen.

Det er ikke længe siden, at depotet i Glostrup åbnede op i nye lokaler på Fabriksparken. Den nye beliggenhed byder på interessant naboskab i form af små og store virksomheder fra flere forskellige erhverv. Michael Sertkan har været depotchef i Glostrup siden maj og har derfor været med i hele processen og flytningen til de nye lokaler. Ifølge Michael har man efter flytningen oplevet en stor interesse fra erhvervskunder i området.

”Vi har faktisk et stigende antal henvendelser, selvom vinteren er på vej. I forhold til at positionere os på markedet, er vi kommet rigtig godt i gang. Efter vi har åbnet depotet i Glostrup kan vi se, at der er en stor tilgang af kunder.”, siger han.

Siden Renta maskinudlejning fik nøglerne til de nye lokaler tilbage i august, har der også været et stort fokus på at skabe synlighed i lokalområderne. Det viser sig nu at give pote.

”Vi har selvfølgelig haft nogle indvielser og lagt vores navn ud til vores kunder ude omkring. Det har selvfølgelig gjort, at der har været en del henvendelser. Derudover kører de store byggeprojekter stadigvæk ude i det danske land, som vi har udenfor Glostrup. Så det er jo klart, at kunderne har åbnet øjnene op for os og ved, at der nu også findes et Renta i Glostrup.”, siger Michael Sertkan.

Unik service og bæredygtige maskiner

Selvom konkurrencen er stor inden for udlejning af maskineri og udstyr til bygge- og anlægsbranchen, har Renta klaret sig rigtig godt. Ifølge Michael Sertkan skyldes det først og fremmest, at Renta har noget helt unikt at tilbyde kunderne.

”Der har været stor interesse i forhold til, at der er kommet en ny spiller på markedet, som både kan tilbyde helløsninger til byggepladsen og levere helt nyt materiel. Samtidig er vores priser gunstige i forhold til vores konkurrenters. Den service, som vi leverer, er meget bæredygtig. Mange af de maskiner, som vi har fået, de kører på el. På den måde er vi også med til at nedbringe CO2’et.”, siger Michael Sertkan.

Udvidelse af forretningen i sigte

I Glostrup har man mange visioner for resten af året, der skal få endnu flere til at få øjnene op for det nye depot.

”Vores målsætning er at udvide forretningen og have en endnu større tilgang af kunder, store som små – og udvide medarbejderstaben. Det er helt klart vores mål.”

En udvidelse af medarbejderstaben har fundet sted tidligere i år, men allerede nu er der altså tale om en yderligere udvidelse i det nye år.

”Da vi startede op, var vi ikke så mange, og nu er tilgangen af kunder og efterspørgslen blevet så stor, så vi skal ud og ansætte flere folk. Vi skal opgradere en del”, afslutter Michael Sertkan.

 

For mere information

Michael Sertkan
michael.sertkan@renta.dk
+45 7028 2800