2-i-1 badmobil

Varenummer: 6000800
Lejepris pr. kalenderdag ekskl. moms:

303 kr.

Specifikationer

El-tilslutning

400V

Mål m/træk - L x B x H (m)

5,70 x 2,30 x 2,92

Mål u/træk - L x B x H (m)

4,20 x 2,30 x 2,92

pic trailer

Lej 2-i-en badmobil – to komplette badeværelser på hjul.

Badmobil er indrettet med to separate rum, der hver især indeholder brusebad, toilet og håndvask og med god plads til omklædning.

Skal du bruge et ekstra badeværelse til din arbejdsplads, festival eller en lignende begivenhed? Så er denne vogn helt perfekt til dig! Denne letvogn vogn rummer ikke ét, men hele to badeværelser – alt samlet i én og samme vogn!

Når det kommer til indeklima, går vi ikke på kompromis. Letvognen byder på en behagelig atmosfære med komfortable bænke, velplacerede spejle og alt det nødvendige, som et moderne badeværelse kræver, er du sikret en førsteklasses oplevelse.

Både i det ene og det andet badeværelse finder du et stilfuldt toilet samt et praktisk bord med håndvask. Vi har tænkt på alle detaljer, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig. Uanset om det er et travlt arbejdsområde eller en livlig festival, er vores vogn designet til at imødekomme dine behov på en enestående måde.

Så hvorfor nøjes med ét badeværelse, når du kan have to i én vogn? Gør din arbejdsplads eller event endnu mere bekvem og velfungerende med vores fantastiske vognløsning.

Vognen er standardtypegodkendt til 70 km/t (80 km/t på motorvej) med synsfri sammenkobling.

Anbefalet dæktryk: 2,8 bar.

Vognen indeholder bl.a.:

  • 2 x vandskyllende toilet
  • 2 x brusekabine
  • 2 x håndvask
  • 2 x bænk
  • 2 x vandvarmer: 30 liter

Tilslutning:

  • Vand: Ø 3/4”
  • Afløb/kloak: Ø 110mm
  • El: 400V – 16A

Se evt. tegning med mål samt placering af vandtilslutning m.m.

 

Bemærk: Det påhviler lejer at sørge for skiltning/tilladelser samt afgifter. Renta kan hjælpe med dette mod merbetaling. Læs evt. mere om afspærring samt Råden over Vejareal her: https://rov.vd.dk/

Slanger udlejes mod merbetaling. Afløbsslanger faktureres separat ved hvert nyt indgået lejemål.

Ved leje af spisevogn medfølger en Letvogn startpakke til kr. 166,-. Pakken indeholder: 1 måtte, 1 fl. flydende sæbe, 2 pk. servietter, 3 rl. toiletpapir. Du kan evt. købe mere tilbehør ved at kontakte din nærmeste afdeling.