Exo-skelet

Varenummer: 9000500
Lejepris pr. dag ekskl. moms:

461 kr.

   

  Lej exoskelet til aflastning af skulderområdet til dig, som har mange arbejdsopgaver over brysthøjde.

  Hiltis EXO-01 er designet til at reducere belastningen af skulderområdet samt armene, når du arbejder over brysthøjde. Målet er at dine arme skal være ”vægtløse”, når du anvender Exoskelettet til arbejdsopgaver over brysthøjde.

  Det tager under ét minut at tage exoskelettet på og designet giver dig fuld bevægelsesfrihed, selv når du arbejder under brysthøjde.

  Dit arbejde bliver mindre udmattende, når du anvender Exoskelettet, da brugen reducerer dit iltforbrug med 33% og din hjertefrekvens reduceres med 19%.

  Reduktionen af både iltforbrug og hjertefrekvens betyder, at din fysiologiske belastning er lavere, og dermed er opgaven mindre trættende at udføre for dig.

  Når du arbejder over brysthøjde med et Exoskelet reduceres din fysiske belastning omkring skulderområdet med 55%. Helt specifikt reduceres belastningen på deltamusklen, som er den muskel, der er ansvarlig for at løfte armen, og som er impliceret i næsten alle bevægelser i skulderleddet. Mindre fysisk belastning af din krop giver mindre slid.

  Exoskelet – iførelses- og justeringsguide