Kramer Allrad 8085 minilæsser

Varenummer: 3335100
Lejepris pr. dag ekskl. moms:

4.009 kr.

Specifikationer

Vægt (kg)

4750

Hydrauliske udtag

2 x 1/2" flatface lynkobling han

Læssehøjde (cm)

310

L x B x H (cm)

528 x 178 x 248

Palleløft max (kg)

2350

Skovlindhold (m3)

0.85

pic stoevler pic sko pic trailer

Lej Kramer Allrad 8085 –  en kompakt og manøvredygtig gummihjulslæsser med et væld af muligheder.

Minihjulslæsseren har 4-hjulsstyring og et optimeret kraft-til-vægt forhold samt lav vægt kombineret med konstant høj nyttelast er denne gummihjulslæsser en produktiv og kosteffektiv maskine. 4-hjulsstyring er essensen af Kramer Allrad, da det giver en markant fordel når dagligdagens problemer skal løses. 4-hjulsstrying gør at maskinen drejer på både forakslen og bagakslen, hvilket giver høj manøvredygtighed i situationer, hvor pladsen er trang eller terrænet kuperet. Kramer 8085 kan derved vende på en tallerken og hurtigt manøvre rundt på byggepladsen, hvor den med sin høje nyttelast let kommer om skarpe hjørner og sidevejs forbi skråninger.

Det er let at skifte udstyr med hurtigskifte. Det valgte tilbehør kobles på armen ved hjælp af et system, der fungerer hydraulisk, og hvor du ikke behøver at forlade maskinen.

Kramer 8085 er udstyret med en lydtæt og vibrations-isoleret kabine. De store vinduer og integrerede indgangsparti giver et 360° udsyn, hvilket giver optimerede arbejdsforhold i form af øget sikkerhed og effektivitet. De store vinduer er desuden udstyret med vinduesviskere der dækker 85% af overfladen. Det mekaniske sæde giver mulighed for at personalisere sædet efter flere parametre som vægt og højde. Instrumentpanelet er ligeledes let tilgængeligt placeret på førerens højre side sammen med joysticket.

Anbefalet dæktryk: 2,5 bar (fordæk) og 2,25 (bagdæk).