Miljø-letvogn 4 prs.

Varenummer: 6005000
Lejepris pr. kalenderdag ekskl. moms:

394 kr.

Specifikationer

Vægt (kg)

2200

El-tilslutning

400V

Mål u/træk - L x B x H (m)

6,60 x 2,48 x 3,02

pic trailer

Lej en 4 personers miljøletvogn – til dig, der har behov for at adskille opholdsmiljøet fra arbejdstøjet, eksempelvis når du arbejder med kloak, asbest, og epoxy.

Disse miljø-mandskabsvogne er kendetegnet ved den høje grad af funktionalitet og fleksibilitet. Du og dine medarbejdere får komfortable og hygiejniske forhold på arbejdspladsen, hvilket i sidste ende er med til at øge effektiviteten.

Miljøvognene er opbygget af slidstærke og rengøringsvenlige materialer og opfylder kravene i Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse om indretning af skurvogne. Vognene er således meget brugervenlige, lette at køre med og at stille op.

Vores miljøvogn er delt i 2 zoner: en ren og en beskidt zone. Vognen indeholder toilet, bruseniche, 2 håndvaske, skodde, køleskab, kogeplade, skabe, bænk samt opslagstavle. Gulvbelægningen er gulvvinyl.

Vognene er standardtypegodkendte til 70 km/t (80 km/t på motorvej) med synsfri sammenkobling.

Anbefalet dæktryk: 2,8 bar.

Vognen indeholder bl.a.:

  • Vandvarmer: 2 x 30 L
  • Spisebord og 4 stole
  • Køleskab, kogeplade og kaffemaskine
  • Toilet, 2 stk. håndvaske og brusekabine
  • 8 skabe og 2 bænke


Tilslutning:

  • Vand: Ø ½”
  • Afløb/kloak: Ø 1”
  • El: 400V

Se evt. tegning med mål samt placering af vandtilslutning m.m.

Bemærk: Det påhviler lejer at sørge for skiltning/tilladelser samt afgifter. Renta kan hjælpe med dette mod merbetaling. Læs evt. mere om afspærring samt Råden over Vejareal her: https://rov.vd.dk/

Slanger udlejes mod merbetaling. Afløbsslanger faktureres separat ved hvert nyt indgået lejemål.

Ved leje af miljø-letvogn medfølger en Miljø startpakke til kr. 247,-. Pakken indeholder: 1 måtte, 2 fl. flydende sæbe, 4 pk. servietter, 3 rl. toiletpapir, 1 pk. kaffe og 10 kaffefiltre. Du kan evt. købe mere tilbehør ved at kontakte din nærmeste afdeling.

Grundet miljømæssige hensyn håndteres rengøring eksternt og koster kr. 4.184,- (kun rengøring).