Stihl MS 260C-B kædesav

Varenummer: 4041000
Lejepris pr. dag ekskl. moms:

587 kr.

Specifikationer

Vægt (kg)

5

Drivmiddel

2 takt benzin

Sværdlængde (cm)

40

pic handsker pic stoevler pic sko pic ansigtsvaern pic hoerevaern  pic bil

Lej Stihl MS 260 – en motorsav til professionelle opgaver i skovbruget.

Motorsaven har stærk trækkraft, vibrationssvag kørsel og masser af praktiske udstyrsdetaljer.

Du kan anvende motorsaven til bearbejdning af tyndere træer eller udtynding og fældning af mellemstore træer.

Kædesaven leveres i en kasse inkl. hjelm og skærebukser m.m.

Motorsavens deltaljer:

    • Enkel start – Der er kun en start indstilling på kombigrebet, selv ved koldstart fungerer M-Tronic sådan at den gemmer startindstillingerne ved kold/varmstart og derfor er der ikke behov for at du gør noget, det klarer den selv.
    • Optimal effekt og optimal acceleration – ALTID – Den helelektroniske motorstyring regulerer tændingstidspunktet og brændstofdoseringen. Den kender til og med, hvordan de ydre forhold er – temperaturen og højden over havet, samt brændstofkvaliteten. Med al den information kan systemet kører optimalt i alle forhold.
    • Automatisk justering M-Tronic kontrollerer konstant, faktisk flere gange pr. sek. hvordan maskinen arbejder og hvordan de ydre forhold er. Ud fra de informationer som kommer ind i systemet, ændre den automatisk maskinens indstillinger, så den kører optimalt for dig.
    • Brændstofmåleren – i det at systemet holder styr på brændstofstilførelsen og altid sikrer at luftblandingen i forhold til brændstoffet er perfekt balanceret, sikrer den også at kun det nødvendige brændstofforbrug benyttes – til glæde for dig og miljøet!
    • Hukommelsesfunktionen – M-Tronic husker dine indstilling fra sidst du slukkede maskinen, derfor il den altid være klar til at genoptage arbejdet med de specifikationer som blev registreret sidst, dette gør arbejdet nemt og uden behov for at indstille den manuelt! Den er klar til start!

Bemærk: opskærpning, engangsbeløb kr. 316,50