Transportvogn, Flexmover G90

Varenummer: 4332600
Lejepris pr. dag ekskl. moms:

1.873 kr.

Specifikationer

Drivmiddel

Batteri

Egenvægt (kg)

450

Last (kg)

800

Løft (kg)

800

Mål (cm)

298 x 104 cm

pic stoevler pic sko pic lasbil

Lej Flexmover 90G – en gipsvogn med vertikalt løft.

Tunge løft er stadig en af de største trusler mod arbejdsmiljøet på danske byggepladser – nemlig dårlige rygge og ømme led i knæ og albuer. Derfor anbefaler arbejdstilsynet, at byggemateriel, som vejer mere end 20 kg. bliver transporteret med mekaniske hjælpemidler. Flexmover kan hjælpe dig med dette.

Flexmover 90G har stor fleksibilitet, idet ladet kan tippes 90°, når gipsplader og andet byggemateriale skal læsse af vognen. Du kan tippe med op til 46 gipsplader, da vognen kan løfte op til 800 kg.

Flexmover 90G har et robust design, der modstår byggepladsens støv og den tåler let regn.

Med Flexmover 90G kan du nemt manøvrere på ujævne overflader, og dens hjul drejer på for- og bagaksel samtidig (rundstyring), hvilket gør at du også let kan manøvrere rundt med vognen – selv hvor der er meget lidt plads. Fuldt lastet kan Flexmover 90G forcere stigninger op til 6°.

Du skal ikke være nervøs for om vognen punkterer pga. søm og skuer på byggepladsen, for hjulene er skumfyldte og hermed punkterfri.

Vognen er udstyret med en moderne elektromotor, der er markedets kraftigste på 1500W. Denne giver en fremdrift på 3-6 km/t og ved kontinuerlig brug er batterikapaciteten op til 5 timer.