BYGGEPLADSHEJS

BYGGEPLADSHEJS

Ved transport og løft af materiale og personale på en arbejdsplads er der meget at tænke på. Arbejdsgangene skal være effektive, og sikkerheden høj for dem, der arbejder. Renta tilbyder forskellige løsninger inden for byggepladshejs til forskellige situationer og behov. 

Hver byggeplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Vores tjenester og vores sortiment inden for byggepladshejs er derfor bredt. I nogle tilfælde kræver det stor kapacitet og høj løftehøjde til tungt materiale, mens hejs i andre tilfælde skal anvendes af et fåtal personer til en kort, men effektiv transport.

Renta er gerne med allerede fra starten, for at du skal få den mest effektive og passende løsning; vi hjælper dig med projektering, transport, montering på stedet og løbende tilpasninger under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, tager vi os desuden af afmonteringen.

 

Et gennemgående sikkerhedskoncept 

Når byggepladshejs anvendes i arbejdet til at løfte tungt og besværligt materiale eller personer, er det vigtigt med et tydeligt sikkerhedskoncept allerede i planlægningsfasen. Vores personale er uddannet og har omfattende erfaring med denne type af løsninger, så du kan føle dig tryg, og risiciene for ulykker mindskes.

 

Vores løsninger inden for byggepladshejs

  • Personhejs
  • Materialehejs

 

Spørg os om byggepladshejs

Har du spørgsmål til forskellige typer af byggepladshejs og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.