FALDBESKYTTELSE

FALDsikring FOR DIN SIKKERHEDS SKYLD

Der er øjeblikke i et byggeprojekt eller arbejde i højden, hvor der er risiko for fald, eksempelvis på et tag eller fra anden højde. Hvis du arbejder mere end to meter oppe, eller hvis der er andre risici for fald, kan Renta hjælpe med at finde den rette løsning, som både er effektiv for arbejdet og tryg for dig. 

Hver byggearbejdsplads og hvert projekt ser forskellig ud, og du, som arbejder der, har forskellige behov. Vores tjenester og produkter inden for faldbeskyttelse kommer derfor ikke som færdige løsninger, men tilpasses fra gang til gang. Vi udlejer ikke bare den faldbeskyttelse, du har brug for, men bidrager også med viden og erfaring. Renta er gerne med allerede fra start, for at du skal få den mest effektive, trygge og egnede løsning. Vi hjælper dig med projektering, transport, montering på stedet og løbende tilpasninger under projektets afvikling. Når projektet er afsluttet, håndterer vi også afmonteringen og transporten tilbage til vores depot.

 

Et gennemgående sikkerhedskoncept 

Arbejde i højden kræver et tydeligt sikkerhedskoncept allerede ved projekteringen af projektet. Vores personale er uddannet og autoriseret inden for faldbeskyttelse, så du kan føle dig tryg, og risiciene for ulykker mindskes. 

 

Vores løsninger inden for faldbeskyttelse

  • Stilladser
  • Systemer
  • Stiger
  • Tilbehør såsom hegn og låger.

 

Arbejde i højden kræver uddannelse

Med uddannelse og viden mindskes risikoen for arbejdsulykker betydeligt. Ud over udlejning tilbyder Renta også forskellige uddannelser til dig i bygge- og anlægsbranchen. Inden for arbejde i højden tilbydes blandt andet vores uddannelse Stillads til dig, der arbejder som stilladsbygger eller arbejdsleder samt uddannelsen Faldbeskyttelse til dig med et arbejde i højden, f.eks. på tage. 

 

Spørgsmål om faldbeskyttelse

Har du spørgsmål til forskellige typer af faldbeskyttelse og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.