MODULER

ETABLERING AF MODULER
– Midlertidige ARBEJDSPLADSER

På en byggeplads er der altid behov for forskellige slags personalerum. Det kan være alt fra kontor og mødelokaler til hvile- og hygiejnerum. Renta har forskellige slags moduler og letvogne, der dækker alle de lokale behov på en byggeplads.

På byggearbejdspladser er der som regel meget personale til stede og mange, der skal deles om fælles rum, såsom spiselokaler, kontorer og mødelokaler eller omklædningsrum med brusebad og WC. Ofte er der ingen lokaler at benytte i nærheden, og så må midlertidige moduler og letvogne opfylde den funktion.

 

Fra planlægning til fuldførelse
At etablere en komplet opstilling af skure indbefatter normalt en række forskellige delfaser, og Renta hjælper til i hele processen. Vi træder gerne til i en tidlig fase og tager et kig på behovene på stedet. Vi dimensionerer, planlægger og klargør grunden. Vi tager os derefter af transport, monterer moduler, tilkobler vvs og el. I projektperioden tilbyder vi også service og rengøring af moduler på stedet. Når projektet er afsluttet, påtager vi os selvfølgelig også nedtagningen.

 

Moduler til alle formål

Modulerne, som Renta udlejer, kan tilpasses efter den konkrete situation og faktorer såsom byggepladsens størrelse og projektets varighed. I nogle projekter skal der være plads til administration og møder, mens der i andre tilfælde er behov for personalelokaler til hvile, omklædning og hygiejne. Samtlige skure leveres med forskellige tilvalg til en komplet indretning uanset anvendelsesområde.

  • Kontormoduler
  • Mandskabsmoduler

 

Spørg os om etablering af moduler

Har du spørgsmål til forskellige typer af etablering af moduler og vores tjenester i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte os.